keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Paras banneri?

Blogi on ollut nyt hetken salasanan takana kun olen muokkaillut sen ulkonäköä. Kiitos uudistuneen bloggerin se on nyt helppoa -hyvästi koodeilla leikkiminen! Viimein kuvatkin mahtuvat kunnolla näkymään ilman, että osa rajautuu pois. Täysin tyytyväinen en kaikkiin juttuihin ole mutta täytynee myöntää oma rajallisuutensa tässä hommassa. Banneri meni väärän kokonsa takia nyt uusiksi ja eilen päätinkin sitten vielä puolenyön aikaan ruveta vääntämään uusia vaihtoehtoja (kunnes sähkökatkos pirulainen keskeytti työni..). Bannerivaihtoehtoja on nyt riittämiin ja poimin niistä nyt potentiaallisimmat yksilöt tänne näytille. Kysymys kuuluukin: Mikä näistä?


1. 
2. 
3. 4. Vaihtelen nyt  varmaan päivittäin banneria kokeillakseni miltä ne todellisuudessa näyttävät. Mielipiteitä vastaanotetaan ;)

6 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Tykkään eniten alimman (eli tämänhetkisen) bannerin otsikosta eli tekstistä mutta kuvista paras on noi muffinssit! :P

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Kuvista ehdottomasti alin. Jotenkin erilainen näkökulma ja kuvakulma, erottuu edukseen. Vaikka muutkin kuvat ovat kauniita, on muffinsseja ja muita pilvin pimein jo käytössä. Hameenalustalle siis ääni täältä!

Fonttia miettisin vielä kaikkien ehdotusten kohdalla. Nyt jää vähän valjuksi ja majakka/tornikuvassa jopa pistää silmään huonossa mielessä lastenkutsufonttina joka on oletuksena kaikissa koneissa eikä loppujen lopuksi istu oikein mihinkään.

Toimiva ja kaunis fontti kruunaisi kokonaisuuden täydellisesti ja tukisi kuvaa ja tunnelmaa.

Anu kirjoitti...

1. ja 4. on kivoimmat :)

Anttis kirjoitti...

Juskan: Minä taas mietin tuon muffinsikuvan värimaailmaa..ei ehkä passaa tänne.

visuaalisesti vaativa kottarainen: Kiitos mielipiteistä. Fontti aiheutti päänvaivaa -picasalla kun nämä väänsin niin fonttivalikoima oli omaan makuun vähän suppea. Mutta pitää vielä puljailla. Tykkään itsekkin eniten tuosta alimmasta kuvasta varsinkin nyt kun olen sitä jo tämän päivää katsellut bannerina.

Anu: Kiitos mielipiteestä :)

La Petite Princesse kirjoitti...

Ihania!

Minusta 1,3 & 4 ovat yhtä ihania!

Sinisilmä kirjoitti...

Minä tykkään paljon muufinssikuvasta, mutta siinä teksti ei sovi blogin tyyliin. Viimeinen kuva on parhaiten blogisi tyyliin sopiva :)
Mutta miten olisi muffinssikuva vaaleanpunaisen tekstin kera ;)