lauantai 18. huhtikuuta 2009

Kiirettä pitää

Kiirettä on tosiaan pitänyt. Koulu+vieraat+matkavalmistelut oli sellainen yhdistelmä, että tukkaputkella on saanut juosta. Aikataulukin hieman kosahti -itseasiassa meidän piti olla jo tien päällä tähän aikaan mutta istunkin vasta aamukahvini kanssa koneella! Toinen osa pakkauspostauksestakin nyt jäi..harmi. Luultavasti saastutan sitten blogia siitäkin edestä päivänasu kuvilla reissusta. 

Yksi ärsytyksen aihekkin on -nimittäin se H&M paketti. Senhän piti tulla tällä viikolla lähimpään r-kioskiin vaan eipä ole tekstiviestiä kuulunut! H&M:n sivuillakin luki, että tilaus on toimitettu jo muutama päivä sitten -pitäisihän sen olla jo täällä! Olisin oikeasti tarvinnut tilauksesta osan mukaani. Hauskaa on vielä se, että pakettihan saapuu varmaan maanantaina ja minä olen puolistoista viikkoa reissussa -muistelen, että ärrällä säilyttävät paketteja vain viikon. Muistanko ihan väärin? Ajattelin kuitenkin lähtiessä käydä kokeilemassa kepillä jäätä -aikaiseminkin kun on käynyt niin, että tekstiviestiä ei ole kuulunut vaikka paketti on saapunut ja myöhemmin se on sitten lähetetty takaisin! Mukava yllätys. 

Mutta matkaan käyn! Jospa viikonlopun aikana saisin vielä oikeaakin postausta aikaiseksi. Saa nähdä miten sitten Maltan päässä...

Niin ja näissä lähdetään tien päälle:

-tunika: Ellos

-farkkulegginsit: Pieces

-saappaat: Skopunkten

-huivi: second hand

Ei kommentteja: