perjantai 29. toukokuuta 2009

Haparanda

Ouluun muuttoon on enää viikko ja sitten päästään viimein laittamaan uutta kotia. Uusi koti tietenkin kaipaa kaikenlaista ja sen varjolla onkin hyvä tehdä visiitti Ikeaan. Lähin Ikea sijaitsee Haaparannassa johon ikean myötä on noussut myös muuta mielenkiintoista. Yksi suosikeistani on Skopunkten josta en koskaan voi läheä ilman niitä kolmia kenkiä! Skopunktenissa on nimittäin aina tarjous "osta 3 maksa 2" eivätkä kenkien hinnat päätä huimaa. Muoviahan kengät ovat mutta itselläni kyseisen liikeen popot ovat kestäneet yllättävän hyvin kulutusta. Kenkähulluna olen tietenkin jo tutkinut liikkeen valikoiman valmiiksi ja etsinyt sieltä suosikkini. Näistä vaikka kaikki saisivat tulla meille asumaan:

Mutta mitäs sitten sieltä Ikeasta? No se on vielä vähän työn alla -rouva kun on keskittynyt olennaiseen :D

2 kommenttia:

Inna kirjoitti...

Tuolla skopunktenissa olen minäkin sovitellut kenkiä ja juossut hyllyä päästäpäähän mutta molemmilla kerroilla on täytynyt todeta, että 36 on edelleen iso =)
nuo toisiksi viimeisimmät ottaisin kiljuen!

Anttis kirjoitti...

Inna: Joo se on kumma juttu, että tuolla koot ovat tosi isoja. Osa malleista ainakin. Ja sitä kolmikutosta tuntuu olevan melkein mahdoton löytää sieltä.