torstai 21. toukokuuta 2009

Hiusten muutos

Kuten aikaisemmin mainitsinkin äitini lupasi kustantaa kampaajakäynnin minulle syntymäpäivälahjaksi. Aika on varattu ensi viikolle ja nyt olenkin pohtinut mitä hiuksille tehtäisiin. Sitä miettiessä oli hauska läpikäydä hiusten viimeisin vuosi. Varoitus luvassa on huvittavan/pelottavan näköisiä muokkauksia kun halusin kasvoni kuvista pois :D

Viime kesänä minulla oli omasta takaa pitkät hiukset ja niihin elokuisia häitämme varten laitettiin vielä jatkot. 

Tämä oli siis loppukesän ja syksyn tilanne:

Kunnes tuli aika ottaa jatkot pois ja samalla reissulla päätin lyhentää lettiä reilusti -pitihän nyt rouvatukka saada! ;) Tämä malli oli hauska mutta aika hankala koska kerrostuksia ei ollut lainkaan.

Talvella hiukset lyhenivät entisestään ja niihin leikattiin rikottu malli -tämä oli tosi kiva ja helppo!

Kunnes saapui kevät ja kaapissa lojuvat jatkot alkoivat houkuttamaan. Siispä Jatkot päähän! Tämä on siis aika pitkälti tämänhetkinen tilanne sillä erotuksella, että otsista on rikottu enemmän -tuollainen tasapitkä oli vain niin hankala!

Nyt sitten on tullut taas aika otattaa jatkot pois ja hetken aikaa mietin vielä uusien laittoa mutta luovuin suunnitelmasta. Oma hius yltää nyt olkapäälle ja ajattelin kasvatella sitä vielä hetken. Hakusessa seuraavaksi olisi samatyylinen malli kuin mikä minulla oli kaksi vuotta takaperin:

Tietenkin oma hius on vielä liian lyhyt tuohon mutta jotain tuontyylistä kuitenkin -rikottu malli sivuotsikesella. Lisäksi tarkoitus on ottaa myös vaaleampaa raitaa hiukseen. Sitä on myös kuvassa mutta eipä tuo kovin hyvin erotu. Tarkoitus on kuitenkin keventää vähän ilmettä kesäksi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksiköhän kuvia ei näy ?

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Hmm..minulla kuvat kyllä näkyvät..missähän olisi sitten vika..?

Keke kirjoitti...

joo mäkään en näe ja luulin että se on mun koneessa se vika...Olin just tulossa kirjottaa et kattelen myöhemmin kuvia ku koneeni toimii=)

Anttis kirjoitti...

Keke: Eikä? Pitää laittaa kuvat uudestaan -jospa rupeaisi sitten toimimaan.

Keke kirjoitti...

No niin. Nyt näkyy. Ihana mahtavat hiukset sulla. Kaikki noi näytti ihanilta. Ja näyttääpä hiukset paksuilta ilmankin lisäkkeitä.

Anttis kirjoitti...

Keke: Kiitos. Tosiaan jos ei mitään muuta niin hiusta minulla ainakin riittää :D