tiistai 26. toukokuuta 2009

Keneltä näytän?

minea paola heitti minua mieleisellä haasteella. Tämä oli mielestäni kiva haaste ja odotinkin, että joku haastaa minut siihen :)

Eli: Kenen näköinen olet? Kenen julkkiksen näköinen olet omasta tai kaveriesi mielestä? Julkaise tai linkitä kuva ja haasta kolme blogin pitäjää.

1. Vähän aikaa sitten, sain kuulla useammankin suusta muistuttavani näyttelijä Shiri Applebyta. Tämä oli minulle uusi juttu mutta ehkä meissä jotain pientä samaa on -ainakin värit.

2. Perheeni mielestä taas muistutan Irinaa. 

3. Ja entäs mitä mieltä on sitten MyHeritage sivusto? Yhdellä kuvalla kokeileminen ei anna kovin luotettavaa tulosta. Useammalla kuvalla kokeiltuna kovasti ovat idän suunnasta tulossa nuo "kaksoisolentoni". Yleensä listassa esiintyy aina Japanilaisia laulajia sekä intialaisia näyttelijöitä. Yleisimmät osumat olivat kuitenkin Matsu Takako(laulaja?) sekä Norkys Batista.

Jaa..a..en kyllä koe itse kovinkaan paljon muistuttavani ketään heistä mutta ehkä siellä tietenkin jotain pieniä juttuja on joka saa ihmisissä aikaan mielleyhtymän juuri kyseiseen henkilöön.

Haastan mukaan Jutan, suklaasydämmen ja keken

5 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Jeee mikä haaste=)=) Vähän jännä=) Mä teen ton kyllä varmasti. Eli haaste otettu vastaa=) Sä muistutan todella kauniita ihmisiä. Mä en kehtaa ees laittaa niitä keitä muka muistutan...=)

Keke kirjoitti...

Siis sä muistutaT=)

Anttis kirjoitti...

Keke: Noh..omasta mielestäni en suuremmin heitä muistuta :D

Jutta kirjoitti...

Auts. Tää on tosi vaikee kun ei kukaan oo koskaan sanonu että muistuttaisin jotakuta. Pitänee turvautua myheritageen...

Anttis kirjoitti...

Jutta: Rupesin kans miettimään etten kyllä keksi ketä sinä muistuttaisit... :)