keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Paketti numero 2

Aika paljastaa toisen paketin sisältö. Ja sieltähän löytyi se minun "hutiostokseni" eli kengät jotka hätäpäissään ostin ja hoksasin vasta myöhemmin, että olivat väärää kokoa. Tilata piti koko 4 ja otinkin koon 5. Noh..ylläripylläri eiväthän ne kengät olleet liian isot edes! Geelityynyjen kanssa ihan sopivanoloiset. Uskomaton tuuri kyllä!

Pari miinusta näissä kuitenkin on: tuo varpaiden näkyminen vähän oudoksuttaa..lisäksi pohjat ovat aika liukkaan oloiset -toivottavasti en telo itseäni näiden kanssa! Mutta muuten kivat ja sopivat popot.

Testailin ne tigitkin aamulla ja yritin saada teille kunnon kuvaa projektista..eipä onnistunut. Uuden kameran osto houkuttaa entistä enemmän taas tämän aamun jälkeen. Tuo meidän vanhan on aivan surkea!

Mutta niihin meikkeihin: ripsari oli ihan kivan oloinen mutta ei missään nimessä mikään wow! Toisaalta yleensä se menee niin, että ripsaria pitää käyttää hetki ennen kuin se näyttää kyntensä -näin siis minulla. Luomiväri oli kivan värinen ja levittyikin ihan hyvin. Kummankaan tuotteen kestävyydestä en osaa sanoa mitään vielä.

Loppupäätelmä lienee se, että nuo olivat kivoja perustuotteita mutta eivät missään nimessä mitään tajunnan räjäyttäviä. Saatan ostaakkin toiste mutta mitään himoa kerätä koko sarja ei tullut :D

6 kommenttia:

Katsku kirjoitti...

Onpas nätit kengät :)

suklaasydän kirjoitti...

Minuakin aina miettyttää tuo varpasvälien näkyminen enkä siitä usein tykkää mutta noihin kenkiin se mielestäni sopii :)

btw, pistän sen julkkis-kaksosen haasteen itselleni muistiin. Eiköhän ensi viikolla ehtis!

Keke kirjoitti...

Nätit kenkulit myös mun mielestä. Mikä siinä onkin että kenkiä ei koskaan voi olla liikaa ja aina vaan haluaa niitä lisää. Haaveena ois erillinen kenkähuone ..semmonen mikä kaikilla staroilla on=) Taitaapi jäädä haaveeksi.

Anttis kirjoitti...

Katsku : Kiitos

suklaasydän: Minua se hieman häiritsee mutta ehkäpä siihen tottuu.

Keke: Minäkin haluan kenkähuoneen!

Riehu kirjoitti...

Nuo kengät ovat aivan ihanat!! :) Haluun kans!

Anttis kirjoitti...

Riehu: Kiitos :)