maanantai 4. toukokuuta 2009

Sisustustarroja

Ok..tiedetään, että sisustustarrat alkavat olla jo aika kuollut trendi. Itse en niihin koskaan ole edes hurahtanut mutta nyt löysin itseni selailemasta valikoimia ebayssa. Syy tähän on tuleva muutto ja uuden kodin sisustuksen suunnittelu. Koska joudumme vielä hetken asumaan vuokralla on sisustaminenkin hieman haastellisempaa. Onneksi asunnossamme on olohuoneen seinä maalattu kauniin sävyisellä beigellä (tai siltä se ainakin kuvassa näytti! Toivotaan parasta) mutta muut seinät ovat sitä tylsää maalarinvalkoista. Seinille kaivataan siis jotain piristystä ja tarrat ovat edullinen ja helppo tapa saada sitä aikaiseksi. Jostain syystä nuo tekstit miellyttivät silmääni.

Tässä joitain silmääni osuineita :

Nämä ovat ihan kivan näköisiä mutta tekstit hieman kliseisiä:

Tämä taas oli mielestäni  hauska ja tätä saatan harkitakkin:

Tästäkin tykkäsin -samantyylisen asetelman voisin myös väsätä kirjoituksen alle:

Luultavammin tilaukseen lähtee jompikumpi alimmista..saas nähdä.

2 kommenttia:

Inna kirjoitti...

Tommoiset tarrat olisi kivoja! Itse olen himoillut sellaista köynnöysjuttua Ikeasta mutta meillä on kaikissa seinissä tapetit, joten ei ole pystynyt laittamaan =/
ehkä sitten kun on oma kämppä niin kokeilen.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tän kun googlasin sisustustarroja, ja pakko kysyä että nyt kun on näin paljon aikaa kulunut niin miten nuo on pysyneet kiinni? Ja mistä nuo on tilattu? Olen näitä katsellut itse jos vaikka vähän jälkijunassa hyppäisin mukaan tarroittajaksi :)
http://designskins.fi/