torstai 7. toukokuuta 2009

Vaatekriisiä pukkaa jälleen kerran


Kun palasimme reissusta oli postilaatikkoomme tipahtanut kuori joka selkeästi sisälsi hääkutsun. Luulimme sen olevan kaveripariskunnan joka menee naimisiin päivää ennen meidän hääpäiväämme :D Toisin kuitenkin oli. Kyseessä oli toinen pari joka oli mennyt naimisiin salaa ja pitää nyt juhlat sen kunniaksi -tuli aivan puun takaa! Kyseessä on ilmeisesti suhte rennot juhlat joten kaapissa roikkuvat satiiniunelmat eivät oikein asuiksi kelpaa. Eilen sitten käänsin koko kaapin nurin ja etsin sopivaa vaatetusta turhaan. Tässä on selkeästi vaatekaappini heikko lenkki: rennommat juhlavaatteet. Mitään baarivermeitä kun en päälleni haluaisi vetää. Jotain on siis tehtävä! Ongelmaksi muodostuu vain se, että häät ovat ihan ja just! Eli reilun viikon päästä. Vielä kun matkustan kyseiselle paikkakunnalle jo ensi keskiviikkona ei vaatetuksen hankkimiseen ole kovinkaan montaa päivää käytettävissä. Sääli ettei enää siis ehdi tilaamaan mitään -Asoksella olisi ollut kaikkea kivaa:

2 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Hääpukeutumiskriisistä kärsitää myös täällä ;-). multa taas puuttuu enimmäkseen ne satiiniunelmat, onneks kaverin prinsessamekko sopi ja sain lainata.

Ihania noi mekot muuten!

Jutta kirjoitti...

Uu mäkin haluun mekkoja. Tosin kohta saan sen yhden ihanan mutta haluisin kyllä jonkun ton mallisen mitä tossa oli myös..