torstai 11. kesäkuuta 2009

Ellos paketti

Eilen saapui vielä puhelimeeni Ellos paketin saapumisilmoitus. Kokonaista viisi pakettia siis yhden päivän sisällä! Paketista kuoriutui kauhea kasa vaatetta josta iso osa lähti suorilta palautukseen -mikä siinä onkin, että elloksen tunikat ovat yleensä muodottomia telttoja? Nämä kuitenkin saivat kodin meiltä:

Harmaat caprit. Näitä asiallisempia vaatteita pitää pikkuhiljaa ruveta hamstraamaan töitä varten.

Harmaa mekko/tunika

Sama tunika vihreänä. Tämä oli siis samaa kokoa kuin harmaa mutta huomattavasti isompi! Ihmetyttää miten koot voivat heittää noin paljon? Toisaalta tuo vihreä on rennonpi kokonsa takia ja siksi enemmän mieluinen.

Tähän paitaan ihastuin! Varsin paljon tykkään noista napeista hihansuissa.

Ja sitten vielä tuo violetti toppi jota mietin pitkään..pitääkkö vai ei? Hintaa topilla oli muutama hassu euro joten siitä se ei ole kiinni. Alan kallistua sen puolelle, että toppi jää kaappiini.

6 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Sinne komeroon vaan tuo violetti toppi. Musta se on kiva!! Ja taas toi väri sopi hyvin tummahiuksiselle.

Oot ollu oikein himoshoppaaja viime päivine aikana ku pakettia puskee koko ajan tulemaan. Hih=) Kivaa!!

Anttis kirjoitti...

Keke: Viime aikoina on tullut shoppailtua ihan järjettömästi kyllä! Mutta ihan hyvään saumaan tuli koska huomasin muutossa, että vaatevarasto on jostain syystä säälittävän pieni. Nyt se paikkautui mukavasti.

minea paola kirjoitti...

Tilasin joskus tuon saman tunikan mustana, mitä olit tilannut kahdessa värissä. Koko 38/40 oli mulle aivan liian suuri, 34/36 olisi ollut parempi. Olin ihan ihmeissäni. Toisaalta samassa erässä tilaamani housut olivat kokoa 44 ja sopivat! (HYI ja HUI) On raivostuttavaa, kun Elloksella kokoja täytyy vain arpoa ja toivoa parasta.

Tosi kivoja vaatteita olit muutenkin tilannut!

Anttis kirjoitti...

minea paola: Todellakin arpapeliä! Pitäisi aina tilata vierekkäiset koot mutta vaatteiden tilaaminen kaksin kappalein tuntuu vähän oudolta.

Jutta kirjoitti...

Mulle toi viheriäinen! Vallan ihastuttava :)

Anttis kirjoitti...

Jutta: Hahaa! Et saa se on mun lemppari! Onko noita muuten vielä Elloksella?