tiistai 2. kesäkuuta 2009

Maksimekon uusi elämä?

Varsinkin tänä kesänähän maksimekot(piti ihan tarkistaa miten se kirjoitetaan) tuntuvat olevan suosittuja. Hoksasin taannoin, että omasta kaapistani löytyy kyseinen yksilö –kolme vuotta sitten vanhempieni puutarhahäihin ostettu mekko. Tuolloin minulla ja siskollani oli samanlaiset mekot…silloin kai se oli meistä hauska idea mutta tällä hetkellä jopa vähän hävettää :DMekkoni on pysynyt visusti kaapin perällä noista karkeloista asti. Jotenkin en ole vain tuntenut sitä omakseni. Mekko on valkoinen ja malli suunnilleen tämä paitsi, että mekkoon saa tarvittaessa olkaimet.Ajattelin ensin kuvata mekon tänne mutta totta kai se oli pakattu jo aikapäiviä sitten siihen säkkiin jossa on vaatteet osastoa ”ei tule pidettyä kuitenkaan”. Häistä ei oikein löydy kunnon kuvaa mekosta vain vaan tällaisia pieniä siivuja siitä.

yöks mikä muodoton pötkö :(

Mielestäni mekko ei sovi päärynän malliselle vartalolleni yhtään. Liian kaapumainen. Kuten kuvasta huomaa!Nyt olen miettinyt josko siitä kuitenkin saisi jotenkin käyttökelpoisen? Mekkoon voisi lisätä vyön jotta vyötärö tulisi esiin. Lisäksi olen miettinyt saisiko siihen pienellä vaivannäöllä toteutettua halterneck tyyppisen ratkaisun?


 Ja entäs sitten väri? Olen kyllä haaveillut valkoisesta kesämekosta mutta eri mallisena. Pitäisinkö mekon valkoisena vai kenties värjäisin sen? Ja jos värjäisin niin minkä väriseksi?


2 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Haha! Just viime viikolla itekin kaivoin omani kaapista :D Mietin kans mitä sille tekis ja päätin survoa takasin kaapin perälle. Ehkä se joskus vielä näyttää hyvältä ><

Anttis kirjoitti...

Jutta: Sama liike tekisi itsekkin mieli tehdä mutta ehkä olen nyt sinnikäs ja yritän saada siitä jotain aikaiseksi.