maanantai 8. kesäkuuta 2009

Muutto ohiMuutettu on! Launtaina oli tosiaan muuttopäivä ja sanotaanko, että tämä muutto oli tämän astisen elämäni hauskin. Kuulosta ehkä oudolta mutta sitä se oli. Meillä oli loistava porukka ja muutto sujui sutjakkaasti. Ainut harmi oli se, että uusi asunto oli ihan hirveässä kunnossa ja meitä olikin kolme naista jynssäämässä asuntoa puhtaaksi. Hyvä tovi hurahti, että saatiin asunto siihen kuntoon, että edes tavaroita pysyi tuomaan. Lisäksi olen eilen purkamisen lisäksi siivonnut monta tuntia ja sama urakka jatkuu vielä tänään -voitte siis kuvitella miten p****ista täällä oli. 

Mutta asunto on kiva ja tästä saadaan varmasti pienellä vaivalla oikein mukava. Seinäpinnat ovat edellisten jäljiltä huonossa kunnossa joten ne pistetään uusiksi. Ajattelin, että teen asunnosta postausta huone kerrallaan. Valitettavasti ihan heti en sitä aikaiseksi saa koska asunnon laittaminen ottaa aikansa maalauksen ja uusien hankintojen takia. Keskeneräistä en halua esitellä.

Mutta asuntopostausta kuitenkin luvassa mahdollisimman pian! Vielä pikku kurkkaus vallitsevaan kaaokseen:

3 kommenttia:

Sarona kirjoitti...

Kivaa että muutto sujui hyvin. Muuttaminen on kyllä oikeasti ihan hauskaa. Mekin revettiin monta kertaa nauramaan mun tavaramäärälle, joka piti saada ahdettua yhtäkkiä puolet pienempään asuntoon! Järjestely vie kyllä aikaa, itsekin olen vasta saanut tavarat ahdettua kaappeihin, eli koti näyttää siistiltä, mutta todellisuus on toista. En löydä mitään ja kaikki on hukassa, koska en tiedä mitä olen tunkenut mihinkin:). Sisustuspostauksia odotellessa!:)

Keke kirjoitti...

Mulle tuli niin kovin muuttokuume=) Oon muuttanu tasan kerran elämässäni ku muutin kotoota tähän opiskelijaboxiin=) Kuulosti hauskalta teidän muuttosäätäminen=)

Jutta kirjoitti...

Kiitos vaan itsellesi! Mulla ainakin oli ihan törkeän hauskaa ja sen näkee tuosta eilisestä väsymysliikutuspostauksestani :D Tuun taas pian käymään!