sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Olohuone

Olohuone alkaa olla aika valmis. Sohvan yläpuolelle kaipailisimme vielä taulua ja ruokapöydän päältä puuttuu lamppu. Pöydän päällä ei alunperin ole lampun paikkaa joten lampun saaminen vaatii sähkömiehen vierailun. Onneksi sellainen sisaruskaartistani löytyy. Siihen, että lamppu saadaan paikoilleen voi mennä vielä hyvä tovi joten en pimitä näitä kuvia siihen asti vaan esittelen vähän keskeneräisen olohuoneen/ruokailutilan.

Olohuoneessa käytettiin siis suunnitelmani mukaan ruskean ja valkoisen sävyjä ja lisäksi pieni ripaus omenanvihreää. Seinät olivat alunperin valkoiset ja mustuneet ja kuluneet. Maalasimme ne maitokahvin väriseksi ja tämä muuttikin olohuoneen ilmeen täysin!

Pöytä on vielä hieman orvon näköinen 

4 kommenttia:

minea paola kirjoitti...

Ihana olohuone! Haaveilen omaani juuri tuollaisista seinistä ja nuo samat värit täältä löytyvät jo muuten. Seiniä tässä asunnossa ei saa maalata:( Sopisiko ruokapöydälle omenanvihreät tabletit tai kaitaliina? Ne saattaisivat viedä keskeneräisyyden tuntua siihen asti kun saatte lampun paikoilleen. Ruokapöydän tuolit on aivan ihanat!

Anttis kirjoitti...

minea paola: Minä olen myös tuosta väristä haaveillut pitkään ja onneksi tässä asunnossa seinien maalaminen onnistui. Tabletit/liina onkin ostoslistalla -ne oikeat eivät vain ole tulleet vielä vastaan :)

Poff kirjoitti...

Näyttää aivan ihanalta! :)

Anttis kirjoitti...

Poff: Kiitos :)