maanantai 20. heinäkuuta 2009

Väsynyt mutta onnellinen

Kotona ollaan! Yöllä lähdettiin viimeisen keikan jälkeen ajamaan kohti Oulua. Matka Joensuusta Ouluun kesti ruhtinaalliset kahdeksan tuntia(!) kun kuskikin oli sen verran poikki, että joutui nukkumaan välillä. Siitä sitten vain auto levikkeelle ja unta palloon. Huh..rankka matka. 

Mutta se ilosaari! Pahoittelen sitä, että blogissani hoetaan nykyisin vain "upeaa, mahtavaa ja täydellistä". Mutta sitä se vain oli. Päätös lähteä rokkiin tuli vain vuorokautta aikaisemmin ja osoittautui erittäin oikeaksi. Kaiken kruunasi sunnuntai aamu kun miehenii luki netistä Maximo Park:in peruuttaneen ja tilalle oli saatu Apocalyptica! Jos joku olisi kysynyt minulta minkä bändin haluaisin ehdottomasti nähdä en olisi edes villeissä unelmissani osannut toivoa Apocalypticaa. Ja miten upea keikka se olikaan! Luoja! Sillä hetkellä olin pakahtua onnesta sen johdosta, että olin sittenkin ostanut liput. 

Mutta nyt on sitten rokki ohi ja paluu arkeen. Onneksi jo perjantaina Oulussa starttaa qstock joten kovin montaa päivää ei harmaata arkea tarvitse kestää ;) Vielä hieman fiilistelyä ja asukuvia viikonlopulta:

6 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Järkyttävän upeeta ja mahtavaa ja ihanaa! Kiitos vielä teillekin :) Oli maailman parhaat festarit! <3

Anttis kirjoitti...

juskan: Niin oli! Kiitoksia! Pitää laittaa sinullekkin kaikki kuvat tulemaan.

Keke kirjoitti...

Teillä on kyllä varmaan ollu niin hubaa=) Ja ihanat asut sulla jälleen!

Anttis kirjoitti...

Keke: Oli kyllä!

minea paola kirjoitti...

Ilosaari oli niin koko kesän huipennus, olen vieläkin ihan pakahtua kun muistelen viikonloppua!

Tosin itku pääsi eilen, kun kuulin että Apocalyptica on ollut siellä. En saanut minkäänlaista infoa etukäteen mistään ja pettymys ja vitutus oli niin valtavat että kyyneleethän ne yllätti, kun kuulin asiasta. No, elämä jatkuu eikä festarit tai keikat tähän loppuneet!

Anttis kirjoitti...

minea paola: Voi ei! Mietinkin, että mitäkähän sitten jos mies ei olisi sattunut tuota infoa iltasanomien nettisivulta lukemaan. Ihmettelin, että miksi siitä ei informoitu paremmin festarikansaa? Tosi harmillista mutta hyvä, että rokki oli muuten onnistunut.