sunnuntai 16. elokuuta 2009

Ihana viikonloppu

Ensinnäkin hyvä uutinen: meidän kone toimii jälleen! Uskomatonta mutta totta! Tosiasia on kuitenkin se, että kohta tämä lasahtaa lopullisesti mutta jos tämä jaksaisi vielä kuukauden tai kaksi...

Ja sitten viime aikojen tapahtumiin. Vaikka arki onkin tällä hetkellä työntäyteistä ja rankkaa niin viikonloput ovat edelleen ihania. Viikonlopuksi saimme vieraita: hyvän ystäväni puolisoineen. Kaverin puolisko täytti perjantaina kolmekymmentä ja pojat juhlistivat sitä jalometalli festareilla. Yhdessä käytiin syömässä ja se olikin aikamoinen vedätys. Synttärisankari alkoi olla nälissään ja olisi halunnut ruveta ruuan laittoon kun pakotimme hänet ulos terassille. Kinusimme, että mennään kun ulkona on vielä niin ihana ilma. Kyllähän synttärisankari pienen suostuttelun jälkeen lähti mutta ilmeisen vittuuntuneena.  Istuskelimme hetken Amarillon terassilla kunnes minä rupesin valittamaan kylmää. Siirryimme sisälle kun siellä kappas vain oli juuri sopivasti neljän hengen pöytä vapaana ;) Hetken päästä tarjoilijat alkoivat kantaa ruokaa pöytään ja synttärisankarin ilme oli näkemisen arvoinen kun hän luuli tarjoilijoiden erehtyneen pöydästä -emmehän me mitään olleet tilanneet! Mahtavaa kun vedätys meni läpi!

Synttäridrinkki ei kuulemma ollut katu-uskottava joten päivänvarjosta piti vääntää miehekkäämpi :D

Launtaina jatkui Jalometalli ja me tytö suuntasimme Suomi-ilmiö tapahtumaan jonne liput oli ostettu jo keväällä kun kuulimme Tehosekoittimen vetävän yhden niistä harvoista keikoistaan siellä. 

Mukava lisä tapahtumaan oli myös Stella:

Ja sitten se Tehis! Voi miten mahtava keikka!

Kyllä tällaisen viikonlopun jälkeen jaksaa taas ahertaa viikon!

Ei kommentteja: