tiistai 18. elokuuta 2009

kauneudenhoitoa kotikonstein

Jostain syystä kotikutoiset kauneudenhoitovinkit kiinnostavat minua. Tarkoitan siis nyt vinkkejä jolla ruokakaapin sisältöä voidaan käyttää hyväksi kaunistautumiseen. Joitain juttuja olen todennut hyviksi.

Kahvinpurut kuorintana:

kuva

Tunnettu kikka. Käytettyjä (huom!) kahvinpuruja sekoitetaan pieneen määrään vettä ja kuoritaan mössön avulla iho. Kofeiinin pitäisi auttaa myös selluliittiin mutta sen todenperäisyydestä en sano mitään. Tekee ihosta kuitenkin ihanan pehmeän! Huono puoli on se, että kylpyhuone on sotkussa tämän jälkeen ja viemäritkään eivät kovasti arvosta..

Hunaja:

kuva

Saunahunajan osto on mielestäni rahanhaaskausta! Tavallinen hunaja nimittäin toimii aivan loistavasti. Hunajaa saunassa kasvonaamiona käytti jo isomummoni ja tämä myös toimii! Iho on pehmeä ja kosteutettu saunan jälkeen.

Kaurahiutaleet:

kuva

Luin joskus jostain naistenlehdestä tämän: Kaurahiutaleita puuvillapussiin, suljetaan ja tiputetaan kylpyveteen. Tällä saa myöskin ihanan pehmeän ihon. Harmi vain ettei meillä ole ammetta joten tätä ei pysty kotona tekemään.

Siinä olivat minun suosikkini.Onko sinulla jotain hyväksikoettua kikkaa?

4 kommenttia:

viivushka kirjoitti...

ps

Blogisi on aivan ihastuttava!
-Viivushka

Anttis kirjoitti...

viivushka: Voi kiitos :)

Keke kirjoitti...

Hei mun on pakko testa noita kahvinpuruja=) En oo kuullutkaa..enkä oo tullu ajatelleeks=)Hei tulikos sulle muuten jois se hennesin valkoinen mekko? Aattelin vaan et miten se sit istuu takin kanssa.

Anttis kirjoitti...

Keke: Ei ole vielä tullut. Piti tulla paketin tällä viikolla mutta hennesin sivuilla luki, että toimitus on viivästynyt :(