perjantai 11. syyskuuta 2009

Lupaus itselleni

Tämän saman lupauksen on  tänäkin syksynä varmasti moni nainen minun lisäkseni tehnyt: tänä syksynä pidän parempaa huolta itsestäni. Kesän ajan itsestään huolehtiminen on jäänyt aika retuperälle. Kesä on ainakin meidän perheessä yhtä reissaamista ja juhlimista. Tulee syötyä miten sattuu, liikuttua satunnaisesti ja kauneudenhoito on ollut vähän niin ja näin. Kauneudenhoidon saralla ikuinen opintotuella kituuttaminenkin on ajanut asiansa -jostain on pitänyt tinkiä. Nyt syksyn tullessa, töiden alkaessa ja iltojen rauhoittuessa on aika tehdä asialle jotain!

Aivan ensimmäisenä otin eilen itseäni niskasta kiinni ja aloitin viikoittaiset perusrutiinit uudestaan: kerran viikossa vartalon ja kasvojen kuorinta + kasvonaamio ja hiusnaamio. Ihan perushuttua mutta nuokin rutiinit ovat jääneet.

kuva

Myös hiukset ovat saaneet kärsiä laiskuudestani (ja rahattomuudestani). Otsatukan lyhentämistä lukuunottamatta hiuksille ei ole tehty mitään sitten loppukevään. Ensi viikolla aion marssia kampaajalle ja jatkaa keväällä aloitettua vaalennusoperaatiota.

Kuva

Olisi myös pikkuhiljaa aika raahta itsensä kosmetologille. Tiedetään tiedetään..kasvohoidossa pitäisi käydä ainakin kerran vuodessa. Arvatkaapa vain olenko käynyt koskaan? Opiskellessa on vain tuntunut siltä, että tärkeämpiäkin rahareikiä on ollut.  Toivottavasti saan tämän asianlaidan korjattua tänä syksynä.

kuva

Kesän jäljiltä kroppa on myös täynnä lisäaineita ja moskaa. Paino on noussut ja vaatteet kiristelevät päällä. On aika muuttaa myös ruokavalio!

kuva

Lisäksi liikuntaa pitäisi lisätä. Alan jo huomata miten kroppa huutaa päästä ulos ja lenkille!

kuva

Sellaiset ovat minun syksyn lupaukset itselleni. Onkos kukaan muu tehnyt samansuuntaisia päätöksiä?

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Samansuuntaisia lupauksia ja toiveita on minullakin.

Anttis kirjoitti...

Riikka: Arvelinkin että muillakin on samanlaisia suunnitelmia :)