lauantai 12. syyskuuta 2009

Tummasta vaaleaan -mahdoton tehtävä?

Reilun viikon päästä pääsen viimein kampaajalle. Odotan jo innoissani vaalennusoperaation jatkumista. Alunperinhän hiusten väri oli tämä:

Minullahan on siis luonnostaankin tummat hiukset. Eivät nyt tietenkään tuollaiset mustat mutta hyvin tummat.

Ensimmäisen vaalennuskerran jälkeen tulos oli tämä:

Aika ja aurinko tekivät tehtävänsä ja tuo punertavuus on nyt hiuksista kadonnut ja muutoinkin väri vaalentunut. Vielä ollaan kuitenkin kaukana halutusta lopputuloksesta. 

Haaveissa siintäisi tummanvaaleat hiukset.

Olen ihastellut varsinkin SJP:in hiuksia:

Mutta saa nähdä päästäänkö tuohon lopputulokseen ikinä. Viimeksi samankaltaista prosessia läpikäydessä kyllätyin tässä vaiheessa:

Kampaajan kyllä houkutteli vielä vaalentamaan ja sanoi hiusten kestävän vielä yhden käsittelyn. Hiukset kuitenkin värjättiin tummaksi ja sekaan laitettiin pari vaaleampaa raitaa. Raidoitusvaiheessa kampaaja totesi (ehkäpä) hieman nolona, että eiväthän ne hiukset näköjään olisi kestäneetkään enää yhtään vaalennuskertaa! Onneksi pidin pääni..olisipa ollut mukava kärtsäyttää tukkansa puolta vuotta ennen häitään!

Olen kai hieman hullu siis kun lähden uudestaan tähän ruljanssiin mukaan. Kovasti vain houkuttaisi edes kerran elämässä olla vaalea vaikka luulenkin palaavani myöhemmin taas tummaan. Epäilyttää vain, onnistuukohan vaalennus tälläkään kertaa? Vai jääköhän koko ajatus vain haaveeksi.

2 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Ollaan me pöljiä ku molemmat ollaan eri suuntiin vaan menossa ku ei oma väri kelpaa :D

Anttis kirjoitti...

juskan: Ei missään nimessä oma kelpaa! ;) Pakko sitä on kokeilla sitä toista ääripäätä.