keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Viimeinkin!

Joku saattaakin muistaa, että olen etsinyt ruokapöytään sopivia tabletteja jo hyvän tovin. Ellokselta tilasin hetki sitten pari erinäköistä settiä mutta eiväthän ne sitten olleet sopivia. Metsästys jatkui. Noh..viikonloppuna ne löytyivät mitä epätodennöisemmästä paikasta -kirpputorilta. Pentikin huopatabletit ovat miellyttäneet silmääni jo pitkään. Sattuneista syistä omistan niitä vain yhden(!) valkoisen ja olenkin harmitellut pitkään kun kyseistä mallia ei enää Pentikiltä saa. Nyt kirpputorilla minua vastaan käveli neljä kappaleita ruskeita uusilta vaikkutaneita tabletteja. Ja nehän piti saada! Sääli vain, että tabletteja on vain neljä -meillä kun on kuuden hengen ruokapöytä. Mutta yleensä osan pöydästä valtaavatkin kynttilät, kukat ym. joten sinänsä tuo ei arkikäytössä haittaa. Vierasvaraksi kaipailisin kuitenkin vielä kahta kappaletta lisää.

6 kommenttia:

minea kirjoitti...

Tosi kivat! Katsoinkin jo tuosta aiemmasta postauksesta että on tainneet kivat tabletit löytyä :)

Anonyymi kirjoitti...

tuli mieleen että entäs jos yrittäisit metsästää jostain vielä yhden valkoisen? ois varmaan helpompaa kun kahden ruskean löytäminen. voisit laittaa ne valkeat noiden ruskeiden väliin? mulla ois just sulle yks puuttuva valkoinen, mut en raaski luopuu siitä kun on niin nätti muotoilultaan ja sopiva esim. juhlakattauksissa pannunalusena :)

-tiiu

Anttis kirjoitti...

minea: Aivan..siellähän ne edellisessä postauksessa jo kurkistivat :)

tiiu: Se tuli itsellenikin mieleen. Valkoisen ja ruskean yhdistelmä olisi hauska. Oikeastaan metsästän tällä hetkellä toista valkoista plus kahta ruskeaa jotta saisin kahdennäköistä kattausta :)

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Ovatpa nuo kauniita ja miellyttäisivät minunkin silmääni ja keittiötäni. :)

JIA kirjoitti...

OI mielettömän upeita nää Pentikin tabletit. En oo tiennytkään moisia olevan edes olemassa. Täytyy pitää silmät siis auki kirppiksellä:)

Anttis kirjoitti...

visuaalisesti vaativa kottarainen: :)

Jia: Noita oli myynnissä ehkä noin kaksi vuotta sitten. Harmi ettei vastaavia enää liikkeestä saa -uudemmat mallit eivät enää ole minun makuuni.