lauantai 31. lokakuuta 2009

Joko saa hössöttää?

Olen ehdottomasti jouluihmisiä. Joulun suunnittelu ja laittaminen on ihanaa ja piristää tätä  synkintä vuodenaikaa. Odotan syksyllä innolla jouluhössötyksen alkamista. Huomenna on marraskuun ensimmäinen päivä ja jouluun ei ole enää edes kahta kuukautta -kai hössötyksen saa siis aloittaa? ;) 

Tänä vuonna suunnittelen joulua ihan uudenlaisella innolla sillä vietämme sitä ensimmäistä kertaa kahdestaan mieheni kanssa. Aiemmin olemme viettäneet joulumme vanhempieni luona mutta nyt on aika ruveta pikkuhiljaa luomaan omia perinteitä. Mielenkiintoista nähdä miten törmäyskurssilla sitä ollaan kun kahden ihmisen erillaiset jouluperinteet yritetään yhdistää ja luoda niistä uusia yhteisiä perinteitä.

4 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Haha. Lihapullat kunniaan!

Anttis kirjoitti...

juskan: Jep..kyllä tuo ruotsalainen lihapullaperinne kummaksuttaa..vaan ei auta :D

ninna kirjoitti...

Olen myös jouluihmisiä, ja eiköhän viimeistään marraskuun puolessa välissä ole jo täysi jouluhössötys päällä :) Koristeita ilmestyy hiljalleen ympäri kämppää. Jouluvaloista ja kynttilöistä on helppo aloittaa. Nehän tuovat valoa ;)
Ensimmäiset joululahjat olen jo ostanut hyvissä ajoin ja ne odottelevatkin jo paketointia.

Anttis kirjoitti...

ninna: Kiva kuulla, että on muitakin. Kynttilät ja valot meilläkin ilmestyvät ensi alkuun ja sitten lähempänä joulua astuvat muut koristeet kuvioihin.