torstai 15. lokakuuta 2009

Laukut on pakattu..

..tai ok..vähän keskenhän se pakkaus on ;) No mutta kuitenkin huomenna minulla on vapaapäivä ja siksipä laitan tänään töiden jälkeen nokan kohti itää. Käyn tekemässä vähän opintoja ja treffailen perhettä ja ystäviä. Ihanaa.

4 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Ja maailman parasta siskoa!

Dis kirjoitti...

Mukavaa matkaa, sääli kun ei nähdä :/ Olen jumissa täällä Keski-Suomessa, vaikka isä uhkasi jo tulla hakemaan mut kotiin huomenna.

Keke kirjoitti...

Kivaa matkaa!!!

Linnea kirjoitti...

EIKÄ! Hei pakko laittaa kommenttia ihan vain tuon kuvan takia. Juuri eilen kun katselin kuvavarastojani, ja mietin jaksaisinko tehdä postauksen vanhoista matkalaukuista, joihin olen ihan hulluna - mieti jo mitä tarinoita niihen liittyy, oih, katselin tuota samaa kuvaa. Olen sen joskus aikoinaan tallentanut tietokoneelleni. Bongasin sittemmiten yhden hauskan idean näistä matkalaukuista ja pitää tosiaan tehdä se postaus siitä joku päivä, eilinen meni sitten lähinnä vain sen blogipohjan parissa. Ei hitsi, nyt juuri huomasin etten edes lukenut tekstiäsi, koska nauratti tuo kuva, jota juuri eilen itsekin pyörittelin. Jokatapauksessa olet varmasti johonkin matkalle lähdössä, joten hyvää ja turvallista matkaa.

Miten ihmeessä minä onnistuin näin pitkän viestin tänne kirjoittamaan, höh. Olen kyllä onneton yrittämään sanomaan mitään lyhyesti..