lauantai 10. lokakuuta 2009

Maybelline pure liquid mineral

Meikkivoiteen vedellessä viimeisiään tarttui kaupasta mukaan Maybellinen pure liquid mineral meikkivoide. Uskaltauduin tuotetta kokeilemaan koska olen sarjan meikkivoiteista aiemminkin pitänyt. Muuten en Maybelinestä kauheana perusta mutta nuo meikkivoiteet tuntuvat sopivan iholleni.
Sävyvalkoima oli mielestäni hieman nihkeä. Useinhan sarjalta löytyy pari vaaleaa "suomalaisille sopivaa" sävyä mutta tästä voiteesta ne puuttuivat. Myöskään tuo pumppupullo ei ollut mieleeni koska korkki muuttuu epäsiistin näköiseksi hyvin nopeasti. (tai oikeastaan toivoisin korkin olevan jotain muuta kuin kirkas)
Mutta siinä ne huonot puolet onneksi olivatkin. Itse voiden oli iloinen yllätys vaikka hieman skeptisesti suhtaudunkin noihin markettien "mineraalimeikkeihin". Voide oli yllättävän kevyt ja hyvin levittyvä mutta peitti kuitenkin juuri sopivasti. (Pelkäsin nimittäin koostumuksen nähtyäni, että tuote on laihaa lirua joka ei peitä mitään.) Pysyvyys oli myös hyvä. Olen kuullut kyseisen voiteen kestävyydestä haukkuja mutta minulla meikki pysyi kauniina koko päivän. Ehdottomasti olen tyytyväinen tuotteeseen ja mahdollisesti ostan jatkossakin. 

2 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Onks tuo meikkivoide mattapintaista? vai käykö myös kuivemmallekin iholle??

Anttis kirjoitti...

Keke: Itselläni on suht kuiva iho ja yllätyin miten hyvin tuo meikkivoide sopi iholleni (saa nähdä mikä tilanne on talvella) ja ainakin itse laitan tämän kaveriksi vielä puuteria saadakseni mattapinnan.