lauantai 24. lokakuuta 2009

Terveisiä Haaparannasta

Pääsin kun pääsinkin käymään Haaparannassa. Sinne suunnattiin nokka eilen. Teimme kierroksen vakkariliikkeissä eli gt, rusta, ikea ja skopunkten. Gina tuotti pettymyksen -mitään ei tarttunut mukaan. Ikeasakaan ei suuremmin hurjasteltu -vain muutamia perusjuttuja tarttui mukaan.
Skopunktenissa meni pää sekaisin ja eteisessä komeilee nyt kolmet uudet kengät. Nuo uudet rakkaat esittelen tässä myöehemmin. Lisäksi Haaparannasta pitää aina roudata mukanaaan sodastreamin uutteita, mausteita ja kastikkeita -ne kun ovat törkeän halpoja siellä. Esimerkiksi tuo kauan himoitsemani nestesavu lähti yli puolet halvemmalla Haaprannasta kuin mitä sitä Suomen puolelta saa. 
Sellainen perjantai :) Nyt kokoamaan ikea-laatikoita ja laittamaan kotia kuntoon. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ikeaan pitäisi päästä shoppaamaan mahdollisimman pian ettei tuo ostoslista kerkeä kasvaa enää pitemmäksi. Sieltä lähtee aina tietyt perusjutut mukaan :) Ihania nuo pyyhkeet, kauniit värit. Onko nuita Skopunkten liikkeitä Suomessa? (pk-seudulla) :)

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Minun tietääkseni skopunkten ei ole vielä rantautunut Suomeen asti (korjatkaa jos olen väärässä) sitä odotellessa siis! :)