sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Lahjontaa

Ensimmäinen joululahja on hankittu. Alku kai se on sekin..Seuraavaksi pitäisi ruveta pohtimaan miltä tämän vuotiset paketit näyttävät. Minusta kauniisti koristeltu paketti on jo puolet lahjasta ja tykkään panostaa tähän touhuun. Viime vuonna lahjat näyttivät tältä:

4 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Oi täältähän löytyikin nämä sinun itsesi paketoimat lahjat. Tosi nättiä työtä olet tehnyt. Vau! Mitkä oli lahjan saajien reaktiot kun saivat noin nätit paketit. Harmi, kun kuvia ei saa klikattua suuremmiksi. Onko niiden tarkoitus olla noin pieniä? Minulla esim. nämä pakettikuvat näkyvät noin nelisen senttiä leveänä, näin äkkiarviolta. On niin nättejä, että näkisin mielummin tarkemminkin.

Anttis kirjoitti...

Linea: Hyvä huomio..itselläni on iso näyttö joten ei tule aina ajateltua, että kaikilla kuvat eivät näytä samalta. Pitäisi muuttaa näitä niin, että saisi kilikkaamalla suuremmaksi. Tai oikeastaan pohdin jaksaisinko perehtyä taas bloggerin ihmeelliseen maailmaan ja muokta pohjaa siten, että saisin tänne isompia kuvia. Lahjoista sen verran, että osa niitä ihasteli ja osa ohitti olankohautuksella -se oli tietenkin itselle vähän pettymys.

Linnea kirjoitti...

Oho, aika jännä, koska mullakin on suuri näyttö.

Höh, vähän moukka juttu, jos osa ei ole oikein noteerannut noita paketteja, koska onhan noi oikeesti tosi hienot. Kun mä itsekin näen niin paljon vaivaa siihen pelkkään paketointiin, ja yritän joka vuodelle keksiä uuden jutun, niin mä voisin pikkusen sisimmissäni pahastua jos joku ei noteerais asiaa mitenkään. Täytyy vielä sanoa, että se tällä tavalla paketointiin panostaminen on kyllä kuitenkin itsellekin tosi kivaa hommaa.

Anttis kirjoitti...

Linnea: Onhan se vähän..mutta minusta tuntuu, että jotkut menevät jopa hämilleen jos pakettiin on satsattu. Ja osa ei varmastikkaan ole niin kovin kiinnostunut paketin ulkonäöstä. Mutta paketteja on kiva tehdä joten jatkan samaan malliin :)