keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Veto pois


Blogihiljaisuus jatkuu näköjään edelleen. Jännä juttu, että lähestyvä loma saa minut entistä väsyneemmäksi -niin käy aina ennen lomaa. Lisäksi töissä on tällä hetkellä ihan hirveä härdelli ja pää tuntuu sanovan poks. Eilen olin ruveta kesken työpäivän itkemään väsymystäni...


Lisäksi harmittaa kun en ehdikkään valmistella joulua piirun vertaakaan. Minulla on joka vuosi haaveissa rauhallisempi joulukuu jonka aikana valmistelen ja fiilistelen tulevaa joulua. Vaan jostain syystä ne kiireet pakkautuvat aina loppuvuodelle. Tympäisee myös se, että blogi tuntuu kuivahtavan kasaan kiireen keskellä -bloggaamisesta on kuitenkin tullut minulle rakas harrastus ja henkireikä.


Vaan ei auta -töihin pitää rientää. Ehkäpä tämä kiire hellittää jo tämän viikon aikana ja pääsen viettämään enemmän aikaa mukavien juttujen parissa -kuten blogin :)


4 kommenttia:

minea kirjoitti...

Kyllä se kiire helpottaa, ei se voi jatkua ikuisesti :)

Ja ole huoletta, kyllä se joulu tulee vaikka siihen ei valmistautuisikaan! (Mistähän johtuu, että tämä lause aiheuttaa minussa yleensä vain entistä suuremman ahdistuksen... nimim. yhtään joululahjaa ei vielä ole hankittuna...)

Keke kirjoitti...

Voimia ja tsemppiä!! Mä kans oon tässä viiem aikoina purskahdellu itkuun duunissa ku kauhee kiire ja työt puskee päälle ja ei vaan jaksa. Aattele mikä unelma ku ois aina kaikilla lomaa kaks viikko ainakin ennen joulua...ois se ois ihanaa!!!

Ansku kirjoitti...

ihan sama fiilis mulla, loma alkaa ens viikolla ja väsyttää entistä enemmän, kesken päivää tekis mieli välillä itkeä ja välillä kirkua kun joka suuntaan pitäis revetä sihteerikön..päällikkö sanoikin kun valitin väsymystä, että kuule sulla on nyt reaktorin alasajo meneillään kun loma on alkamassa...
muutama joulukortti pitäis jaksaa viikonloppuna tehdä..kiva blogi sulla, just löysin tämän :D

Anttis kirjoitti...

minea: Itseasiassa tuo lause saa minussa aikaan saman reaktion.

keke:Siinä olisikin ideaa! :)

Ansku: Kiva kun kävit. Loistava ilmaus tuo pomosi lausahdus -juuri sitähän se taitaa tässä vaiheessa olla.