sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Anttis testaa: Burt's Bees Citrus Facial Scrub


Jo joku aika sitten tuli Feeluniquen paketin mukana uusi tuttavuus: Burt's Beesin kuorinta. Olin lukenut kyseisestä tuotteesta paljon hyvää ja päätin kokeilla.


 


Pakkaus oli hauska vaikkin lasipurkin kanssa saa olla aina varovaisempi -en ehkä roudaisi tätä mukaan matkoille. Tuoksu on aika erikoinen yhdistelmä hunajaa ja sitruunaa eikä varmasti ole kaikkien mieleen. Mielestäni tuoksu on ok mutta varmasti löytyy niitä joiden mielestä haju on vastenmielinen.

Aine itsessään on hassua: kiinteää massaa. Tuotetta siis otetaan tarvittava määrä ja sekoitetaan veden kanssa. Vettä ei kuitenkaan kannata laittaa kuin ihan muutama tippa! Laitoin itse ensimmäisellä kerralla ihan liikaa ja lopputulos oli vesimäinen mössö.
Aine itsessään oli suht iso rakeista joten todella hellävaraista tuotetta kaipaaville tämä ei käy. Kuorinnan jälkeen iho tuntui puhtaalta mutta ei kuitenkaan kiristellyt niinkuin minulle monesti käy muiden tuotteiden kanssa. Lopputulokseen olin siis oikein tyytyväinen.

Yhteenvetona toteaisin, että hauska tuote jonka toimivuuteenkin olen tyytyväinen. Lisäksi tuotteessa on hinta/laatusuhde kohdallaan ja tuote vaikuttaa kaikenhyvän lisäksi erittäin riittoisalta. Suosittelen.

Ei kommentteja: