tiistai 12. tammikuuta 2010

Kylpyhuoneita

Ps. Onko kukaan bongannut mistään samantyylistä pinkkiä mattoa kuin viimeisessä kuvassa? Olen yrittänyt etsiä mutta ainut jonka olen löytänyt on ollut vaaleanpunainen.

4 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Oi, tuli nämä kuvat kuin tilauksesta, koska minun pitäis laittaa kylpyhuonetta kuntoon! Vautsi menee osa kuvista takuuvarmasti talteen ja tiirailen myöhemmin tarkemmin läpi. Ikävä kyllä en osaa maton kanssa auttaa, se on kyllä aika makeen näköinen.

MUTTA, kysyin tätä jo omassa blogissani, mutta tulin vielä tänne kysymään sillä kihisen uteliaisuudesta. Kun pyysin nimittäin blogissani niiden jotka tunnistaa minut kuvieni perusteella huutamaan hep ja sinä sen heti ensimmäisenä huusit, niin haluaisin todellakin tietää kenen kanssa juttelen =) Laitatko vaikka meiliä linneaava@gmail.com.

Anttis kirjoitti...

Linnea: Äh! Olen liian väsynyt kun olen nopeasti lukenut tekstin ja käsittänyt, hep jos on nähnyt kotikuvat kun ovat kuitenkin sen verran henkilökohtaisia. Anteeksi, että ihan turhaan aiheutin sinulle sydämmentykytyksiä!

Alma kirjoitti...

Ihania ihania ihania kylppäreitä! Mä en kestä! Ah. Hirveä ankeutus tulee heti meidän pikkumajaan. Mä HALUAN sen oman kodin taas pian. Tai mielellään kartanon, jossa olisi useita kylppäreitä.:) Mistä tuo kolmanneks vika kuva on, on tutun näköinen?

Anttis kirjoitti...

Alma: En nyt tarkalleen muista mistä lainasin sen. Joku ulkomaalainen sisustussivusto kuitenkin.