keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Lomakuume

Sitä tuntuu olevan liikkeellä -lomakuumetta nimittäin. Sama tauti raivoaa tässäkin osoitteessa hurjan lailla. Viimeisimmät lomat ovat sujuneet näpsäkästi gradun parissa joten voiko sitä nyt lomaksi kutsua? Kaipaisin kunnon irtiottoa lomamatkan merkeissä. (eli siis pakoa gradumatskuista).
Alunperin keväällä olikin tarkoitus suunnata jonnekkin päin maailmaa...täällä blogin puolellakin haaveilin matkasta Istanbuliin.
Toisaalta olen myös kaivannut kovasti Maltalle veljeni luokse. Loma + aikaa perheen kanssa olisi ihana yhdistelmä.
Sitten sattui pikku "vahinko" -räväytimme ostaa asunnon. Tarkoitushan oli miettiä oman ostamista kesällä/syksyllä. Mutta minkäs teet kun se oikea sattuu kohdalle. Asunto onkin ihana projekti mutta valitettavasti rahaa syövä sellainen. Isommat lomat siis saattavat jäädä nyt pitämättä. Nyt olen sitten elätellyt ajatusta lyhyestä kaupunkilomasta.
Toisaalta Oulusta asti lähteminen tarkoittaa aina vähintään kahden päivän matkustusta kentälle ja takaisin. Joten sinänsä "parin päivän loma" venyisikin yllättävän pitkäksi. Entäs jos matkailisikin Suomen rajojen sisällä? Lappi houkuttaisi myös. Siihen kun vielä yhdistettäisiin kylpylä ja rentouttavia hoitoja...Lomakuume on siis valtava! Saa vain nähdä miten kauan saan potea tätä kuumetta..

.
Kuinkas moni muu potee samaa tautia? Tai onko jollain onnellisella jo matka varattuna?
5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ilmoittaudun. Viikonloppuna suuntaan Kuopioon siskoa moikkaamaan, mutta ei se riitä. Pitäisi päästä hotelliin ja ravintoloihin ja nähtävyyksiä katselemaan.

Jennakaroliina kirjoitti...

Yksi lomakuumeilija allekirjoittautuu myös täälä! Olisi niin unelma nyt vaan lähteä jonnekkin lämpimään hankkimaan kunnon rusketus, pakoon pakkasta ja ennen kaikkea vaan rentoutumaan! Mutta kun ei oikein taloudellinen tilanne anna periks :( Voisko joku siirtää ton etelän tänne suomeen? :D

Keke kirjoitti...

Kyllä joku pikkunen kiva reissu ois kiva=)=)Oon kyl niin huono reissaa et harvoin iskee kuumetta mut lappiin ois kiva mennä...ja saatiin vielä kutsu ja ois ollu mökkikin ilmaseks ku veljeni on menossa leville mut ylläri meil ei o mahista lomaan sillo=(

Marika kirjoitti...

Hihih, tunnistin heti maltalaisen bussin kuvasta. Olimme viime kesänä miehen kanssa Maltalla ja nuo keltaiset bussivanhukset kyllä sai hymyilemään :)

Anttis kirjoitti...

Minna: Ehdottomasti pitää päästä! :)

Jennakaroliina: Kohtalotoveri..

Keke: Voih..meilläkin meni suunniteltu Levin reissu mönkään. Piti lähteä parin viikon päästä.

Marika: Nuo bussit ovat kyllä symppiksiä. Kunhan ei tarvitse matkustaa bussin takaosassa -välillä pomppasi puoli metriä penkissä ylöspäin kun kuski kaasutteli töyssyjen kohdalla :D