tiistai 26. tammikuuta 2010

Niin se vaan koti valmistuu..

Uusimmat tapahtumat raksalta olkaas hyvä:kylppäriin oli ilmestynyt rakentajan taholta suihkuseinän rumilus joka lähtee kyllä heti kun uusi löydetään                         Makuuhuoneen vaatekaappi oli rakkautta ensi silmäyksellä :)


Niin se vaan on, että kohta on oma koti valmis. Rakentaja lupasi torstaiksi. Varmaan silloin ei viedä kuin joitain tavaroita mutta viikonloppuna sitten omaan kotiin!

10 kommenttia:

Aune kirjoitti...

siitä tulee upea! Tuo vaatekaappi on juuri sellainen, mitä itsekin haluaisin!!

Anttis kirjoitti...

Aune: Kiitos. Vaatekaappi on kyllä ihana -vielä kun tuollaisen saisi sellaisena kolmimetrisenä, että kaikki vaatteet mahtuisivat :D

Maria kirjoitti...

Näyttää hienolta! Kunnostatteko vanhaa vai ihan uutta teette? Tuo parru keittiön katossa on kiva yksityiskohta. Oi, olisipa ihana valkata oman asunnon sisustuselementtejä.. :)

Piiju kirjoitti...

Teidän kodista tulee aivan ihana! Tsemppiä muuttohulinoihin:))

Marika kirjoitti...

Oh! Ihana varmastikin päästä muuttamaan! :)

Anttis kirjoitti...

Maria: Meille nousee kokonaan uusi. Omaan asuntoon on kyllä ollut kiva valita matskuja..vaikkakin välillä on iskenyt valinnanvaikeus :)

Piiju: Kiitos :)

Marika: On!

ninna kirjoitti...

Voi miten kaunis asunnostanne tulee! Vaatekaappi on sama jota olen ihaillut :) Tykkään sisustuksessa sekoittaa ruskeaa ja valkoista, joten kotinne on kuin unelma!

Anu kirjoitti...

Lopputulos on varmasti upea!
Makkarin kaapisto on <3 ja keittiön matskutkin aivan upeat! Tahtoo kans! :)

Anttis kirjoitti...

ninna: Kiitos. Tykkään itse tosi paljon ruskean ja valkoisen yhdistelmästä. Mitä kaappia olet katsellut? Mehän mietimme alunperin ikean paxia joka olisi samannäköinen mutta itseasiassa tämän kaapin ovat paikallisen kalustefirman miehet tehneet mittatilaustyönä.

Anu: Kiitos. Kiva kuulla, että omat valinnat miellyttävät muitakin.

Riikka kirjoitti...

Hyvältä näyttää!