keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Tiiliseinää

Sisustusmakuni on muutaman viime vuoden aikana muuttunut rajustikkin. Yksi asia kuitenkin näyttää pysyvän vuodesta toiseen -rakkauteni tiiliseiniin. Haahuilin eilen netissä etsien kuvia tiiliseinistä ja harmittelin, etten seuraavaankaan asuntoon saa tuota kauan kaivattua elementtiä. Ehkä sitten joskus..

8 kommenttia:

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Jaan kanssasi tiiliseinärakkauden! Siinä on vain jotain niin herkkää ja rosoista samaan aikaan. Etenkin olen haaveillut makuuhuoneesta tiiliseinällä. Kuten sinäkin sanoit, ehkä jonain päivänä vielä...

Jutta kirjoitti...

Kauniita kuvia, tiiliseinissä tosiaan on sitä jotain.

Riikka kirjoitti...

Kuin myös, tiiliseinät on munkin mielestä kovin kauniita. Haaveilen, että joskus jos tekisi keittiöremppaa täällä, niin sieltä paljastuisi tiiltä laattojen takaa ja saisi välitilaan tiiltä...

Anttis kirjoitti...

Muutkin siis jakavat rakkauteni tiiliseiniin :)

Piiju kirjoitti...

Edellisen kotimme keittiössä ja kylpyhuoneessa oli näkösällä pienet pätkät tiiliseinää:)Rakastuin niihin heti ensinäkemältä ja nyt kaipaan niitä aina säännöllisin väliajoin <3 Aikomuksenani onkin jossain vaiheessa tehdä postaus myös edellisestä kodistamme ja silloin pääsee esittelyyn myös kyseiset tiiliseinät:))

Anttis kirjoitti...

Piiju: Oih! Kuulostaa ihanalta!

Alma kirjoitti...

Oih, mäkin tykkään tiiliseinistä. Tosin poikaystävä totesi, että ne on hänen mielestään vähän jo passée. Siis que? Passée? Never!

Anttis kirjoitti...

Alma: Ei missään nimessä ole :D