torstai 7. tammikuuta 2010

Toivepostaus: Nykyinen kotini ja tyylini

Sain taannoin tällaisen kommentin erääseen sisustuspostaukseen:

Moikka,

Mulle on nyt kaikenkaikkiaan jääny tosi epäselväksi mikä on toi sun sisustuksellinen tyylisuuntasi :)?Kun välillä nois sisustuskuvat on tosi romanttisia ja vanhanaikasia ja toisaalta taas moderneja ja melko kylmiä?Voisitko tehdä vaikka postauksen joka käsittelee sisustuksellisesti tätä teidän vielä nykyistä kotia? :)Olisi kiinnostavaa nähdä koti kaikenkaikkiaan että mihin se sitten kallistuu...Kysymys  jäi mietityttämään itseänikin -mikä on oma tyylini? Monenlaiset sisustukset miellyttävät silmääni mutta mikä on juuri se oma juttu? Jokunen vuosi takaperin tyylini oli ylitsepursuava ja itään päin suuntautuva. Pidin vahvoista väreistä kuten violetista, fuksiasta sekä tummanvihreästä. Koristeellisuus ja itämaisuus olivat myös mieleeni. Koti oli kuin jostain tuhannen ja yhden yön sadusta :D

Sitten  tuli stoppi. Värit saivat lähteä. Tilalle tuli kaipuu vaaleaan ja romanttiseen. Edelleen kuitenkin koukerot ja krumeluurit viehättivät. Tyyliä kuvannee parhaiten maalaisromanttinen.

Romanttinen taidan olla vieläkin -ainakin jos nykyistä kotia katsotaan. Mutta pikku hiljaa huomaan kaipaavani enemmän ja enemmän selkeitä linjoja. Toisaalta vanhanaikaisuus ja romanttisuus viehättävät kuitenkin. Jotenkin koenkin tyylini olevan joku kumma sekoitus näitä molempia. Itse asiassa olen aina ollut vähän sellainen -en tykkää survoa itseäni mihinkään muottiin vaan poimin parhaita paloja eri tyyleistä. Näin siis muunkin kun sisustuksen suhteen.

Mutta se siitä löpinästä. Kysyjä halusi myös nähdä kuvia nykyisestä asunnostamme. Tässä  muutama kuva sieltä täältä. Osa kuvista on jo kertaalleen blogissa nähty -osa on uusia.Olohuonetta


MakuuhuoneEteinen

Parveke kesäkuosissaan  (huoh..olisipa vieläkin kesä)

7 kommenttia:

Mei kirjoitti...

Aivan ihana makuuhuone! Saanko minäkin sellaisen? :D

Marika kirjoitti...

Niin, täytyykö sitä nyt mitään tiettyä tyylisuuntausta ollakaan - pääasia on jokin oma juttu, mistä nyt sattuu tykkäämään :)

Näitä kotikuviasi on aivan ihana katsella! Niin kaunista :)

Riikka kirjoitti...

Eteinen on suosikkini :D

Anttis kirjoitti...

Mei: Kiitos

Marika: Niinpä. Miksipä pitäisikään orjallisesti noudattaa mitään tyylisuuntaa.

Riikka: Niin myös minun :) Muut huoneet ovat jääneet vielä vähän keskeneräisiksi.

Linnea kirjoitti...

Olipa jo ensimmäinen kuva kaunis, mutta makuuhuone oli kyllä kerrassaan upea, VAU! Miten olet tekstin toteuttanut seinään? Tosi kaunis kokonaisuus kyllä piirongin päällä. Tykkään kovasti.

Linnea kirjoitti...

Eikun hetkinen, se taisikin olla eteinen jossa tuo teksti seinässä oli. =)

Anttis kirjoitti...

Linnea: Eteinenpä hyvinkin. Seinässä on sisustustarra -helppo tapa saada ilmettä vuokra-asunnon seiniin :)