torstai 28. tammikuuta 2010

Viimeinkin minun!

Jostain syystä unohdan aina sen mitä äiti on opettanut: jos täydellinen vaate tulee kohdalle on se ostettava heti -kohta sitä ei enää ole. Näinpä. Sovitin taannoin H&M:llä ruskeaa satiinimekkoa johon rakastuin. Mekko jäi kuitenkin ostamatta..ehkä sitten myöhemmin ajattelin. No arvata saattaa, ettei mekkoa enää myöhemmin myyty. Nettikaupasta sitä ei löytynyt myöskään. Myöhemmin mekko sitten ilmestyi nettikaupan aleen mutta väärän värisenä..ja sitten hävisi valikoimasta kokonaan. Viikonloppuna metsästelin kyseistä ihanuutta Kajannista ja siellähän sitä oli oikeassa värissä mutta aivan väärässä koossa. No nyt selailin H&M:n nettisivuja pieni toivonkipinä mielessäni ja kuinkas kävikään -siellä se taas oli! Pakkohan se oli laittaa tilaukseen ja heti. Toivotaan nyt vain, että muistin koon oikein -seuraavaa kokoa ei nimittäin edes myyty.Tuosta tulisi täydellinen tuparimekko -olisi sitten sekin vaatekriisi ratkaistu heti alkuunsa.

 Ja kun nyt kerran sorruttiin niin sorrutaan edes kunnolla. Lisäksi pakettiin eksyivät seuraavat:

 

 

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuo alimmainen paita itelläni. Tykkäsin sen materiaalista ja väristä alkuun tosi paljon, mutta mitä kävikään pesujen myötä: paita kutistui järkyksi, lörpöttäväksi napapaidaksi ja väri kulahti.:(

Jos siis haluat paidasta mahdollisimman pitkäikäisen, älä pese turhaan!

Koti-kuvia odotellessa...

t.tiiu

Anttis kirjoitti...

tiiu: Voi itku! Inhottava kuulla. Paita näyttää tosi kivalta eikä ollut kalliskaan mutta kertakäyttövaatteiden ostaminen tuntuu tyhmältä. Kotikuvia luvassa heti kun mahdollista.

salsas kirjoitti...

Tosi ihana mekko! Vaati aikamoista metsästystä, mutta on varmasti sen arvoinen :)

Joko testasit sun e-bay pidennyksiä? Saisiko niiden laittamisesta ja lopputuloksesta postauksen?

Anttis kirjoitti...

salsas: Testasin kyllä.Pysyivät kyllä hyvin ja lopputulos oli suht luonnollinen. Saa nähdä saanko postausta aikaiseksi kun tuntuu, että niiden laittoa on hankala kuvata :)