keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Kevät?

On ollut kiva lukea ympäri blogimaailmaa miten kevätfiilis alkaa vallata ihmisiä. En siis ole ainut josta kaikesta tästä lumen paljoudesta huolimatta tuntuu, että ulkona on jo kevät. Ehkä se on tuo välillä pilkistävä aurinko ja pitenevät päivät -ihanaa kun neljän aikaan kotiin ajellessa ei ole vielä pilkkopimeää! Kyllä se kevät sieltä tulee! :)
Pahoittelen muuten, että blogissa on ollut hiljaisempaa pari päivää. Teimme maanantaina työpäivän jälkeen vielä reissun Ikeaan eli ajoimme siis Haaparantaan ja takaisin. Päivä venyi tolkuttoman pitkäksi ja nyt talo on taas täynnä laatikoita. Mutta taas ollaan yksi askel lähempänä valmiimpaa kotia :)

Nyt täytyy rynnätä töihin! Mukavaa keskiviikkoa lukijoille!

4 kommenttia:

Le Petit Princesse kirjoitti...

Kukat kuuluu kyllä kevääseen, onpa ihanan raikas kimppu!

Samoin viikonloppu alkaa monesti sillä, että vien tuoreen leikkokukkakimpun kotiin <3

Anttis kirjoitti...

Le Petit Princesse: Ihana tapa aloittaa viikonloppu :)

Marika kirjoitti...

Rakastuin! Tuo kukkakimppu on todella valloittava. Minä olen kovasti vaaleanpunaisen ystävä, joten vaaleanpunaiset kukkaset saavat aina sydämen lyömään pari ylimääräistä kierrosta :)

Kevättä on kyllä aivan selvästi ilmassa! Päivä on pidentynyt aivan huomattavasti, sillä siinä missä ennen ennen kello kolmea oli jo pimeähköä, alkaa nyt hämärtämään vasta puoliviiden jälkeen. Aivan ihanaa, on niin upeaa kun valoisuus lisääntyy!

Niin kovasti kevättä jo odotan - lukuunottamatta niitä mutavellikelejä, kun koirat kantavat kaiken lian sisälle.. :)

Anttis kirjoitti...

Marika: On kyllä ihanaa kun valoisa aika lisääntyy. Tuntuu ihan hassulta lähteä neljältä töistä ja ulkona on vielä valoistaa :)