perjantai 19. helmikuuta 2010

Mschic tilaus

Näpyttelin eilen tilauksen tällä hetkellä hieman kohua ja ärtymystä aiheuttavalle Mschicille. Kyseinen firmahan uudisti sivujaan ja tämän myötä asiakkaaksi piti rekistöröityä uudestaan. Tuosta vaivanpalkaksi sai 30€ alennuksen sähköpostiinsa. Ihmettelinkin tovin miksei alennusta oltu millään tavalla rajoitettu..siis tyyliin 30€ alennusta kun ostat 50€. Tottakai puoli Suomea on sitten ilmaisten meikkien perässä! Alennus muuttuikin sitten 30% alennukseksi tilauksen loppusummasta -vaikka kuinka olisi saanut sen alkuperäisen -30€ koodin. Ei ihan sama juttu vai mitä?

Sain kuitenkin koodin jolla (ilmeisesti ne jotka ovat alkuperäisen koodin saaneet?) sai edelleen tuon kyseisen alennuksen..tai noh..minä sain jostain syystä n. 25€ alennusta mutta olihan tuo ihan mukava summa pois loppusummasta. Niinpä tein viimein tilauksen joka on pitänyt tehdä jo pitkään.EYE STAIN
Tämä on suosikkejani! Voidemainen rajausväri jota voi käyttää myös luomivärinä.
Itse sitä käytänkin tuohon tarkoitukseen ja kestävyys on todella hyvä -kestää
niin kaatosateen kun vahingossa meikit naamassa nukutun yönkin ;)
EYES CREAM
Ei yhtä kestävä kuin edellinen mutta levittyy hyvin ja lopputulos on kaunis.
Kiireaamujen ehdoton ykkönen. POWDER BLUSH

Tämä on täysin uusi tuote jonka testailua odotan innolla. En ole koskaan oppinut
käyttämään poskipunaa ja nyt olisi korkea aika. Toivottavasti väri on sopiva.

4 kommenttia:

La Petite Princesse kirjoitti...

Tuo kampanja oli ilmeisesti liian suosittu ja alennus muutettiin. Kurjaa :(

Onneksi ehdin itse myös saada tuon 30e tarjouksen. Valitsemani tuotteet löydät blogistani. Tervetuloa vastavierailulle ;)

Sain eilen myös MSCHIC:ltä mailia, että toimitusajat pitenevät jopa 2:lla viikolla! Jonkin nettihyökkäyksen takia..

Anonyymi kirjoitti...

sää se olet kyllä semmonen tilailia.. itsekkin tykkään tilailla netistä asioita mutta sinä se tilaat melkein joka toinenpäivä :D

Meidän taloudessa tuo mieheke ei meinaa oikein sulattaa jatkuvaa nettishoppailua...

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Jep, aika paha maku jäi suuhun koko hommasta. Rekisteröidyin, sain koodin, en päässyt kirjautumaan kunnolla sisään. Seuraavana päivänä pääsin sisään ja koodi oli muutettu 30%. Plääh.

Anttis kirjoitti...

La Petite Princesse: Täytyypä käydä kurkkaamassa :) Minullekkin tuli tuo samainen viesti, että toimitusajat viivästyvät.

Anonyymi: Minusta tuotteiden tilaus netistä on huomattavasti mukavampaa kuin kaupoissa koluamista. Lisäksi esimerkiksi kosmetiikka on monta kertaa halvempaa ulkomailta tilattuna. En ole tainnut kyllä koskaan kuulla omalta mieheltä kommenttia tästä tavasta. Se että käytän murto osan tuloistani nettishoppailuun ei ehkä ole kovin iso juttu silloin kun kuitenkin minä olen se joka tekee pitkää päivää ja tuo leivän pöytään.

visuaalisesti vaativa kottarainen: Juu ei todellakaan kovin hyvää mainosta kyseiselle firmalle. Sääli sillä tuotteet ovat hyviä.