perjantai 26. helmikuuta 2010

Perjantai!

Viikot sujahtavat ohi nykyään niin nopeaan. Johtunee siitä, että päivät venyvät kohtuuttoman pitkiksi. Eikä tälle ole loppua ihan heti tiedossa..vasta kesälomaan päättyvät nuo ylipitkät päivät. Mutta viikonloppuja ainakin osaa arvostaa ihan eritavalla. Heräämisestä asti olen ollut pelkkää hymyä kun tiedän, että edessä on viikon helpoin päivä ja ruhtinaalliset kaksi vapaapäivää. Tämän illan suunnitelmiin ei kuulukkaan muuta kuin rentoutumista ja itsensä hellimistä: hyvää ruokaa, saunaa ja kasvonaamio. Lisäksi voisi käpertyä sohvalle viltin alle katselemaan takkatulta ja uppoutua naistenlehtien hömppään.
Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

La Petite Princesse kirjoitti...

Kotiäitinä sitä ei osannut arvostaa viikonloppuja, ne olivat vain päiviä muiden joukossa. Varsinkin kun mies on yrittäjä..

Nyt, myös pitkiä päiviä tehneenä, ruuhkassa seisomisen jälkeen, sitä viihtyy kotona, ihanaa!

Anttis kirjoitti...

La Petite Princesse: Sama homma oli opiskellessa yliopistossa. Elämä oli niin säännöllisen epäsäännöllistä ja töitä saatettiin tehdä viikonloppuisin ja vapaapäivä pitää maanantaina. Nyt töissä käydessä viikonloput todella tuntuvat luksukselta!

Vittoria kirjoitti...

Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun "uskaltaudun" kirjoittamaan tänne. Pitkään olen jo blogiasi seuraillut ja tykästyin kirjoitustyyliisi. Täällä on sopivassa suhteessa muotia, sisustamista, kaikkea.

Tätä viikonloppua on odotettu jo pitkään, kuin kuuta nousevaa. Sain unelmieni asunnon, jota pääsen tänään siivoilemaan :) Huomenna viimeistään on tarkoitus kantaa kasoittain pahvilaatikoita ja aloittaa järjestely.

Aurinkoista viikonloppua!

Anttis kirjoitti...

Vittoria: Kiva kun rohkaistuit kommentoimaan :) Ja kiva kuulla, että blogistani on muillekkin iloa. Tsemppiä muuttoon!