perjantai 19. maaliskuuta 2010

BlogisynttäritNiin se vain aika kuluu nopeaan: tänään vietetään blogini 1-vuotis synttäreitä! Tai itseasiassa mansikkapaikkahan sai alkunsa jo n. kaksi vuotta sitten mutta kuihtui kuoliaaksi parin postauksen jälkeen. Tasan vuosi sitten herättelin blogin taas henkiin ja mietin, että kuinkahan kauan tätä intoa nyt riittää -no on riittänyt!

Blogista on kyllä tullut vuoden aikana rakas harrastus minulle. Paljastan täällä itsestäni vain hyvin pienen osan ja hyvin pinnallisen sellaisen mutta juuri se tekeekin tästä ehkä niin mieluisaa puuhaa -blogi on pakopaikka arjesta :) Jatkossakin aion pitää blogin samanlaisena -hieman pinnallisena kivojen asioiden paikkana.

Kiitoksia myös lukijoille -varsinkin niille jotka jaksavat jättää kommenttia ja näin ollen piristää päivääni. Teihin on ollut kiva tutustua.

Synttäreiden kunniaksi järjestän (toivottavasti vielä tänään) synttäriarvonnan -palkintokin kotiutui sopivasti pari päivää sitten. Tulkaa siis jossain vaiheessa kurkkaamaan ja osallistumaan arvontaan! :)

4 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Voiko olla mahdollista kun mun blogilla oli eilen synttärit :O

Anttis kirjoitti...

juskan: Eikös ne kaiken jären mukaan ois pitänyt olla jo vähän aikaisemmin?

juskan kirjoitti...

No tää sanoo että eka merkintä oli eilen vuosi sitten. Tiiä häntä...

Anttis kirjoitti...

juskan: Huomasin saman :)