tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pääsiäismietteitä

Heräsin tänään tajuamaan etten ole laittanut tikkuakaan ristiin pääsiäisen eteen. Meillä pääsiäistä perinteisesti juhlitaan suht suurieleisesti mutta se aiheuttaa tietenkin omanlaisensa työmaan.Ihan ensimmäisenä pitäisi miettiä mitä syödään?  Olisiko se perinteinen karitsa vai kenties kunnon pihvit?


Jälkkäriksi vieraaksi meille tuleva sisko ehdotteli Daim kakkua ja sehän tietenkin tälle herkkusuulle sopii. Lisäksi voisi tehdä rahkaa -ehkä sekaan pääsiäiseen sopivaa passionhedelmää?Pashaa olisi ihana kokeilla tehdä itse mutta siihen eivät nyt rahkeet riitä. Kaupan pasha yllätti iloisesti -oli ihan hyvää ja muistuttikin pashaa ;) Ehkä tuolla mennään.Mitäs muut ovat suunnitelleet pääsiäiseksi?

8 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Mä tein joku vuosi pashaa ja se oli ihan hyvää. Se ei vaan tainnu pysyä kasassa tai jotain.. Ja passionhedelmä kuulostaa tosi naminamilta! :)

juskan kirjoitti...

Ainii! Suunnitelma: Tuun teille rellestämään :P

Anttis kirjoitti...

juskan: No tuleppa!

Riikka kirjoitti...

Perjantaina kuhaa, lauantaina varmaankin kanaa ja sunnuntaina lammasta on suunnitelmat. Pe ja su tulee vieraita, että tulee oikein kolmen ruokalajin illallinen silloin.

Vittoria kirjoitti...

Alkuviikosta sain välähdyksen, ettei ainuttakaan pääsiäiskukkaa ole ostettu, koristeita laitettu, ruoista nyt puhumattakaan.

Ryntäsinkin heti kauppaan. Mutta petyin heti pahemman kerran. Eipä niitä koristeita ollutkaan myynnissä läheskään yhtä paljon kuin viime vuosina :( Eikä niin kivoja..

No ei kun vanhat koristeet käyttöön, kukat kaupasta ja hyvää ruokaa pöytään. Tulee se pääsiäinen ilman uusia koristeita ja kamalaa stressiä :)

Anttis kirjoitti...

Vittoria: En myöskään löytänyt mitään kivaa :( Toisaalta kukat ja kynttilät yleensä tuovat meillä juhlantuntua joten liekkö tarviskaan löytää mitään.

Marika kirjoitti...

Näinköhän minäkin uskaltautuisin ostamaan tuota kaupan pashaa. Olen sitä katsellut jo monta kertaa, mutta olen ajatellut sen olevan ihan paskaa pashaa.. :o)

Anttis kirjoitti...

Marika: Ihan ok oli. Pelkäsin, että se olisi sellaista vetistä rahkamössöä mutta onneksi luulin väärin.