lauantai 20. maaliskuuta 2010

Vuoden varrelta

Rupesin miettimään mitä kaikkea blogin olemassaolon aikana on tapahtunut ja se lista ei ollutkaan aivan lyhyt. Takana on todella tapahtumarikas vuosi ja paljon isoja tapahtumia. Paljon hyviä muistoja mahtuu yhteen vuoteen.


Maaliskuussa mansikkapaikka aloitteli. Huvittaa kyllä lueskella noita vanhoja postauksia.


Huhtikuun kohokohta oli matka veljeni luokse Maltalle lisäksi vietettiin kaveriporukalla ihana pääsiäinen.
Toukokuussa nautittiin jo kesäkeleistä ja juhlittiin tuttavapariskunnan rentoja häitä.
Kesäkuun iso juttu oli muutto ouluun. Tuolloin vuokra-asuntoa maalailtiin ja kunnosteltiin autuamaan tietämättömänä siitä, että uusi muutto olisi edessä jo puolen vuoden päästä.Heinäkuussa juhlittiin muun muassa tupareita, kaverin polttareita ja ravattiin festareilla.
Elokuussa tansittiin kavereiden häitä, juhlittiin ensimmäistä hääpäivää ja käytiin tehosekoittimen viimeisellä keikalla.


Syksy  meni työntäyteisesti. Aloitin työt uudessa paikassa ja ajoin samaan aikaan ajokorttia. Kiireistä aikaa. Kiva muisto syksyltä liittyy päivästä jonka vietimme Hailuodossa.Marraskuussa käytiin ystävien luona Tampereella. Lähtiessä kävimme asuntonäytössä ja seuraavana päivänä ilmoitimme välittäjälle, että asunto on meidän ja korkattiin pullo kuohuvaa sen kunniaksi. Tarkoitushan oli ostaa asunto vasta kesällä mutta minkäs sille tekee kun oikea tulee kohdalle ;)Joulua vietettiin ensimmäistä kertaa kahdestaan miehen kanssa ja uutta vuotta vastaanotettiin ystävien kanssa.


Tammikuu meni pitkälti asunnon parissa ja tammikuun lopussa päästiinkin jo muuttamaan.
Ja uuden kodin lumoissa se helmikuukin hujahti. Kovasti uutta kotia on yritetty laittaa mutta vielä on paljon tehtävää.Aika tapahtumarikas vuosi siis. Mielenkiinnolla odotan mitä seuraavan vuoden aikana tapahtuu :)

Ei kommentteja: