tiistai 27. huhtikuuta 2010

Mschic

Mschic on aiheuttanut kiukkua monissa epäonnistuneen kampanjansa vuoksi. Minulle firma oli ennestään tuttu joten tuo ikävä tarjoushässäkkä ei saanut minua luopumaan kyseisen firman tuotteista. Nytkin minulla on vain hyvää sanottavaa Mschic:istä: Osa ehkä muistaakin, että pari kuukautta takaperin tekemä tilaukseni ei koskaan saapunut perille. Kun otin yhteyttä Mschic:iin niin alkoi tapahtumaan. Selvisi, että posti oli kuitannut katoamisen lauseelle "ei pitäisi olla kadoksissa" -kumma juttu kun ei ole minulle saapunutkaan. Mschiciltä kuitenkin lähettivät minulle pikapikaa uuden paketin joka saapui tänään. Mukana oli lisäksi lahjana poskipuna ja lähetyslistaan oli kirjoitettu viesti "Toivottavasti tämä nyt sitten tulee perille asti". Tuo viesti varsinkin hymyilytti.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelinpa itse ostaa mschicin irtopuuterin seppälästä. Onko kokemuksia siitä?? Tai sarjan muista puutereista?? (Oma loppu just. Oli muuten body shopin kivipuuteri. En tykänny, ku ei peittäny kiiltoa edes pariks tunniks.)

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: En ole kokeillut olenkaan tuota Seppälän sarjaa enkä muitakaan mschic:in puutereita joten en osaa sanoa millaisia mahtavat olla.