tiistai 6. huhtikuuta 2010

Paluu arkeen

Huomenta mansikkapaikan lukijoille! Lomien jälkeen olisi paluu arkeen taas edessä. Onneksi se sentään on vajaa viikko ja muutenkin töissä on tällä viikolla kivoja juttuja luvassa :)


Kevätkin on saapunut tänne Oulun korkeudelle ihan huomaamatta. Etupiha on jo sula ja eilen kaivettiin jo kevättakki esille. Takapihalla nököttää vielä metrinen kinos eikä terassin portaita edes sieltä alta näe -kai siellä jossain ovat kuitenkin ;)
Tämän viikon ohjelmaan kuuluu myös laittaa kotia kuntoon sekä suunnitella ensimmäiset tuparit. Ensimmäiset tuparit on tarkoitus pitää vain vanhemmille -yhteinen illallinen, saunomista ja illanviettoa. Rentoa.Siinäpä se viikko varmasti taas hurahtaakin. Toivottavasti kaikilla on yhtä mukava paluu arkeen :)

2 kommenttia:

Vittoria kirjoitti...

Aivan huippua kun kevät kolkuttelee jo ovella. Maanantaina uskalsin heittää täällä Helsingissä jalkaan jo ballerinat, eikä ollut yhtään kylmä :)

Anttis kirjoitti...

Vittoria: Oi siellä on jo niin kevät! Täällä saa vielä vetää saappaat jalkaan mutta eiköhän ihan kohta täälläkin tepsutella balleriinoissa :)