maanantai 10. toukokuuta 2010

Koti kuntoon projekti etenee

Pikkuhiljaa koti alkaa näyttämään kodilta. Viime päivinä projekti on edennyt vauhdikkaasti. Viimeisimpänä tuulikaappiin on saatu kasattua kenkäkaappi:

Sekä naulakko on ilmestynyt seinälleTyöhuoneesta tuotiin tikashyllyt eteiseen ja hyllyille hankittiin sopivat korit. Ruokapöydän päälle saatiin viimeinkin lamppuJa viimein ruokapöydälle löydettiin myös mieluisat tabletitSeuraavaksi vuorossa olisi kylpyhuoneeseen uuden suihkuseinän hankkiminen. Sopiva on ollut tiedossa jo pitkään vaan pirulainen on ollut loppu keskusvarastoltakin jo jonkun aikaa. Nyt sitä pitäisi taas saada -saapa nähdä ehtiikö viikonlopuksi.

6 kommenttia:

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Meilläkin on valkoiset A ja P! Ne eivät tosin ole ehtineet vielä kuviin asti. :D

Anttis kirjoitti...

visuaallisesti vaativa kottarainen: Hassu sattuma :) Meillä nuo ovat muistona häistä -molempien nimien alkukirjaimet siis :)

Piiju kirjoitti...

Teidän kodin sisustelut etenee huimaa vauhtia! Meidän kotoa löytyy samoja juttuja kuin teiltä, esim. tuo Ikean naulakko ja hyllykkö:)

Anttis kirjoitti...

Piiju: Pitkään tuo kodin laitto seisoikin paikoillaan. Nyt kevään tullen on uutta intoa ja lähestyvät tuparit "pakottavatkin" laittamaan kotia ripeään tahtiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia kauniista kodista. Nuo valkoiset kirjaimetkin on niin nätit! Aika hauska sattuma, mutta meilläkin on tuo sama kirjainyhdistelmä :)

t.Anniina ja Pasi :D

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Meitähän on siis useampi pari -hauskaa :)