keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Operaatio koti kuntoon

Operaatio koti kuntoon etenee hitaasti mutta varmasti.

Työhuoneen kaapisto on saanut viimein ovensa. Ei ollutkaan muuten ihan yksinkertainen juttu saada ovia paikoilleen..
Makuuhuoneeseen saatiin viimein yöpöydät. Nyt muuten musta metallirunkoinen sänky alkaa kyllästyttämään entistä enemmän -haluaa valkoisen ja yksinkertaisemman! Lisäksi lamput vaihtuivat ikeassa toisiin.


Seuraava projekti on eteinen....

2 kommenttia:

Piiju kirjoitti...

Näenkös oikein, eli onko työhuoneen kaapistot beståta? Ponnahdussalpa-ovilla? Meillä on ollut eteiseen jo iät ajat suunnitteilla kolme 128cm korkeaa bestån hyllyä, valkoisilla korkeakiiltoisilla ovilla. Nooh suunnitteluasteella ollaan ainakin vielä kesään asti.

Keräsittekö itse kaikki tarvittavat osat kyytiin vai pitikö asioida myyjän kanssa? Haaparannan ikeassahan kävitte muistaakseni.. :)

Anttis kirjoitti...

Piiju: Aivan oikein näit! Juuripa nuo. Meillä on nyt noita kaksi 128 senttistä. Nyt kylläkin tuntuu, että pitää käydä hakemassa vielä yksi lisää. Kuvaston avulla kerättiin itse kaikki osat -tai mies sen siis teki kun minulta loppui jo ymmärrys :D Tuntui jotenkin hankalalta itse pläräillä mikähän osa sopii mihinkin. Vaikka loppujelopuksihan noihin ei tarvitse kuin nuo 128cm rungot ja 60x64 ovet + salvat. Tuon faktan selvittäminen vain kesti tovin :D

Niin ja juu Haaparannassa tosiaan käytiin.