maanantai 21. kesäkuuta 2010

Suuret juhlat lähestyvät

Mieheni täyttää syyskuussa 30 vuotta ja sen kunniaksi olemme suunnitelleet kunnon juhlia. Nyt vasta heräsin huomaamaan sen ettei aikaa aivan hirvittävästi olekkaan. Juhlapaikkaakaan emme ole vielä varanneet! Montaa olemme katselleet ja miettineet mutta siihen se on jäänytkin. Tämä siis täytyisi hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

Sitten päästäänkin hauskempaan osuuteen eli itse juhlien ja niiden teeman suunnitteluun. Nyt Anttis ei pääsekkään päällepäsmäröimään kuten yleensä -ovathan kyseessä nyt kuitenkin mieheni juhlat :p Värimaailman päättäminen on minulle aina se ykkösjuttu joten olen keräillyt koneelle oman kansion inspiraatiokuvia jotka ajattelin iskeä miehen nenän eteen -saa nähdä mikä yhdistelmä nousee hänen suosikikseen. Ehdotuksista löytyy mm. turkoosia/vaaleansinistä, vihreää, pastelleja sekä pinkkiä. 


5 kommenttia:

La Petite Princesse kirjoitti...

Tuo vihreä värimaailma on todella tyylikkään oloinen

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin olen vihreän kannalla miehen juhlia ajatellen, tyylikästä!

-Sahakeia_

Anttis kirjoitti...

La Petite Princesse ja -Sahakeia_: Vihreä olisi pirteä väri :) Saa nähdä mitä mieltä mies on.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä miesten juhlat tule mieleen noista kuvista, omani ainakin rääkyisi jos tuollaiset näyttäisin kun hänen juhlia suunniteltaisiin. :D Mutta täälläkin tuon vihreän kannalla ollaan.

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Heh! Odotonkin milloin joku kommentoi tuota asiaa. Ei niistä nyt mitään prinsessajuhlia olekkaan tulossa vaikka ideakuvat ovatkin aika romanttisia :D