torstai 17. kesäkuuta 2010

Vapaapäivä Anttiksen kanssa

Päivä Anttiksen kanssa postaus on ollut mielessä jo pitkään. Sellaista en vain ole saanut aikaiseksi. Eilen sitten napsin teille kuvia pitkin päivää -Vapaapäivä Anttiksen kanssa.


Herätys! Vapaa-aamuna nukutaan pitkään. Ilman herätyskelloa homma kuitenkin saattaa mennä överiksi joten olin laittanut kellon soimaan yhdeksäksi.


Aamutakki niskaan ja kohti kylpyhuonetta. 


Aamu alkaa isolla kupilla kahvia..kahvi siis tippumaan.Samalla kun kahvi tippuu lähden penkomaan vaatekaappia.Päälle päätyy turkoosi tunika. Turkoosia -kuinka yllättävää ;)Sitten aamupalaa koneen ääressä. Väänsin edellisenä yönä blogipohjaa ja bannereita kunnes sähkökatkos keskeytti työni. Saatan työn päätökseen ja teen postauksen. Tämän jälkeen lueskelen lemppariblogini ja tarkistan sähköpostit.
Kello lähenee kymmentä kun rupean käymään gradumatskuja -pari juttua on hävinnyt ja etsin ne järkyttävästä paperikasasta. Tämän jälkeen naputtelen gradua taas vähän eteenpäin.
Välillä laitan pyykkikoneen pyörimään.

Kahdentoista aikaan työt seis! Nappaan välipalaksi jogurtin. Sitten lenkkikamppeet niskaan, laput korville ja lenkille!

Lenkkipolun varrelta napsaistuja. Näinä hetkinä muistaa taas miksi maalle on tullut muutettua.

Kello lähenee puolta kahta kun pääsen kotiin. Seuraavaksi pikainen suihku. Sitten taas murkinaa. Rahkaa, mangososetta ja ananasta.  

Pikainen ehostus: Hiukset ponnarille, ripsaria ja huulikiiltoa. Sitten lähden kohti kaupunkia hoitamaan asioita.Samalla reissulla käyn solariumissa. Kävin keväällä muutaman kerran solkussa saaden mukavan päivetyksen. Kuvittelin ylläpitäväni sitä kesällä omin avuin mutta Suomen kesä petti. Siispä kerta solariumia tulee tarpeeseen.
Vähän ennen viittä treffaan töistä päässeen mieheni. Lähdemme yhdessä kohti huonekaluliikkeitä etsimäään sopivaa pöytäsettiä terassille. Ensimmäisenä suuntasimme Maskuun josta lähdin ahdistuneena. Myyjä oli erittäin päällekäyvä ja yritti pakkomyydä ensimmäistä pöytää jonka löysimme. Myyjä veti selkeästi herneen nenäänsä kun emme suostuneet samantien tekemään kauppoja.  Mielestäni oli tökeröä osoittaa mieltään asiakkaita kohtaan. Päätän, että pöytä ja tuolit ostetaan jostain muualta. Finlandiasta lötyikin vastaava setti huomattavasti edullisemmin. Pakkaamme kamat autoon ja suuntaamme keskustaan.Mieheni on saanut Amarilloon etukupongin ja hän ehdottaa kotona kokkauksen sijaan ulkona syömistä. No sehän passaa minulle!

Kello on jo yhdeksän kun pääsemme kotiin. Hetki netissä ja sitten sohvan pohjalle tv:n ääreen. Sitten pesulle ja sänkyyn. Ennen nukkumaan menoa luen vielä hetken. Puolenyön maissa saan kirjan loppuun. Nyt nukkumaan. 

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kiva postaus ja vapaapäivä sulla!

Mistä tuo sun turkoosi tunika on? Ihania vaatteita sulla muutenkin on, tykkään sun tyylistä :)

Anttis kirjoitti...

Anu: Eilisestä muodostui kyllä tapahtumarikas ja kiva päivä. Tunika on Espiritin.

Piiju kirjoitti...

Hauska postaus! Tehokas vapaa päivä sulla:)

oletko kertonut/ haluatko kertoa täällä blogissa mitä alaa opiskelet?

Anttis kirjoitti...

Piiju: Oli kyllä vapaapäiväksi harvinaisen tehokas. Opiskelu ja työasiat olen ihan vain periaatesyystä päättänyt jättää suurimmalta osin blogin ulkopuolelle.