perjantai 23. heinäkuuta 2010

Matkavinkkejä?

Reissu lähestyy ja olenkin viime päivät yrittänyt etsiä mahdollisimman paljon tietoa ja vinkkejä kohteistamme. Nyt kysäisen vielä teiltä -löytyykö kokemusta, vinkkejä ja ehdottomasti näkemisen/kokemisen arvoisia juttuja tulevien viikkojen kohteista joita siis ovat: Kuala Lumpur, Phuket Patong Beach, Krabi AoNang sekä pieni pyrähdys Bangkokissa. Kaikista kokemuksista olisin kiitollinen :)

6 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Olen käynyt kaikissa mainitsemissasi paikoissa. Patongilta pysyn niin kaukana kuin mahdollista, ei ollu mun juttu.Ao nang kivan pieni, vaikkakin nykyään kovin täynnä turisteja(verrattuna ekaan käyntiini v.2001).Otettiin sieltä laiva koh Lantalle, siitä tykkään. Kuala Lumpur on upea ja siisti paikka, Bangkok mulle ihan liian hektinen ja meluisa,ja ne tyttöbaarit...yök! mutta ihan mukava siellä oli olla 2 päivää,shoppailla ja tsekata isoimmat nähtävyydet, mut ei kauemmin!

Anttis kirjoitti...

Tanja: Kiitoksia! Patong mietitytti itseänikin mutta noh..sinne nyt mennään. Bangkokissa käväisemme mennen tullen yhden yön kerrallaan. Ajateltiin, että se lienee tarpeeksi.

MinsQ kirjoitti...

Moikka!
Ao Nangissa kannattaa ehdottomasti ottaa pitkähäntävene Hongin saarelle. Sinne on pikkuisen pidempi matka, mutta se on upea. Myös Koh Podalla, Koh Ka'lla (eli Chicken Islandilla) ja Railey-beachilla kannattaa käydä, jos aikaa on, mutta toi Hong jäi mulle ykkösenä mieleen.

Ao Nangissa se toinen, pidempi ranta eli Nopparat Taran ranta on auringonlaskun aikaan ihan mieletön ja rauhallisempi, kuin Ao Nangin ranta.

Anttis kirjoitti...

MinsQ: Sinulta minun oli tarkoituskin kysellä vinkkiä :) Eilen muuten luin jostain tuosta Hongin saaresta -sinne täytyy päästä kun kaikki kerran kehuvat!

MinsQ kirjoitti...

Se on upea! Vaikka etelä-Thaimaassa on todella paljon hienoja paikkoja, niin tuo Hong on just sellanen paikka, että kun sinne rantautuu, niin ei voi kuin huokailla. Hyvällä tuurilla näätte Hongin varaanejakin. Ne on jättiläisiä ja niiden lähellä ei kannata syödä mitään, muuten ne tulee osingoille :D. Kannattaa myös hieman varoa niitä, ne on tottunut kyllä ihmisiin, mutta sen kokoisista eläimistä ei voi koskaan tietää mitä ne saa päähänsä.

Anttis kirjoitti...

MinsQ: Ok..täytyy pitää mielessä. Tuonne on kyllä päästävä. Kiitos vinkeistä!