sunnuntai 15. elokuuta 2010

Krabi vol.1

Viimeinen kohteemme oli Krabi ja Ao nang. Krabilla vietimme pidimmän pätkän ja Krabi oli myös ehdottomasti suosikkini. Ao nangissa oli vain se vika, ettei siellä ollut oikein kunnon rantaa. Yleensä ottaen kaikki käyvät lähisaarilla tuolta käsin. Näin teimme sitten mekin. Kävimme lukuisilla pikkusaarilla ja Hongin saarella jota oli kehuttu paljon -ihana paikka! Phi phi meiltä jäi kokematta sillä lähtöpäivänä saarella oli kuulemma kurja keli ja aallokko niin korkea, ettei sinne voitu lähteä. Noh..ensi kerralla sitten.


Pavilion oli nappivalinta hotelliksi. Voin todellakin suositella. Hauska yksityiskohta hotellista on se, että talvisin 70% asiakkaista on suomalaisia. Toisaalta onhan Krabi juuri suomalaisten suosima kohdekkin..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ole koskaan käynyt missään kanariaa kauempana, joten en voi edes kuvitella tommosia maisemia luonnossa. Voi itku. Mitä hintaluokkaa tommonen hienompi hotelli tuolla päin maksaa? Oliko hotelli rannan ja palveluiden lähellä?

Kiitti matkakuumeesta.. Hah :)

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Maisemat tuolla ovat kyllä uskomattomia. Nyt Thaimaassa on low season eli hotellit ovat edullisempia. Noin 30-40e per yö maksettiin tuosta. Kahteen pekkaan maksettuna ei siis paljon mitään. Talvella varmasti kalliimpaa. Hotelli oli hyvällä paikkaa -joka paikkaan käveli muutamaan minuuttiin.