lauantai 21. elokuuta 2010

Makuuhuone vaalenee

Makuuhuone kokee muutoksia myös. Ennen makkarissa oli vanha ja ruma harmaa päiväpeite. Pitkään metsästelin uutta mutta esim. viimeksi hobbyhallilta tilaamani peitto osoittautuikin joksikin ihan muuksi kuin piti. Nyt uusi peitto on löytynyt -valkoinen peite ellokselta. Makuuhuoneen ilme kirkastui jo siitä. Seuraavaksi vaihtoon lähteekin sänky..toivottavasti jo tänään sillä tänään lähdetään Ikeaan! Vanha sänky etsii nyt uutta kotia ja itseasiassa eräs naapureistamme olisi siitä jo kiinnostunut. Toivottavasti löytää uuden kodin.
10 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Teillä näyttää aivan valloittavan ihanalta! Blogisi on jo jonkun aikaa ollut yksi suosikkini, itseasiassa linkitinkin sinut. Toivottavasti tämä on ok :)

Mitä meinasitte tehdä vanhalle päiväpeitteelle?

Anttis kirjoitti...

Pia: Kiva kuulla, että tykkäät blogista ja tottakai saa linkittää. Vanhan peiton kohtaloa en ole vielä päättänyt..täytyy ehkä kysellä onko lähipiirissä tarvetta harmaa/mustalle päiväpeitolle.

juskan kirjoitti...

Minä oon kans kiinnostunu, mutta teidän naapurit varmaan maksaa siitä paremmin teille :D

Anttis kirjoitti...

juskan: Ai olisit? Mä joskus mielestäni kauppasin sullekkin. No katsotaas miten käy. Naapuriin sen saa helpommin :D

ChoCo kirjoitti...

Voi ihana sänky teillä! Oon ihan kamala petihullu (eikä ajatella heti kaksmielisesti) - sängyllä ja lakanoilla on todellakin väliä.

Mitä sieltä Ikeasta löyty?

Anttis kirjoitti...

ChoCo: Sinänsä ihana sänky mutta olen jo pitkään kaivannut jotain yksinkertaisempaa ja huoneen väritykseen sopivampaa. Sellainenhan sieltä Ikeasta löytyikin ;)

Lumiruusu kirjoitti...

Onko tuo päiväpeitto Ebba?
Tilasin Ebba-nimisen peiton joka ei ole vielä tullut ja se näytti aika samalle. Kivan näköinen kuitenkin, oli mikä tahansa :) Raikasti kummasti ilmettä! Kauniit nuo virkatut(?) päälliset tyynyissä

Anttis kirjoitti...

Lumiruusu: Juuri samainen päiväpeitto kyseessä. Oli pitkälti sitä mitä odotinkin.

Riikka kirjoitti...

Ihanan valoisaa!

Anttis kirjoitti...

Riikka: Ja valaistui tuosta vielä kun saatiin valkoinen sänkykin :)