torstai 26. elokuuta 2010

Thaimaa/ Malesia ostokset


Ja nyt viimein niitä Thaimaan/ Malesian reissun ostoksia.

Jonkun verran tuli reissulla shoppailtuakin. Enimmäkseen ostin paikanpäällä pidettäviä kesämekkoja ihan siitä syystä, että lähdin reissuun melko tyhjällä laukulla. Mekkojen osto oli minulle aika outoa -olen ehdottomasti housuihmisiä. Nyt kuitenkin mukaan tarttui jopa neljä mekkoa! Kummallisin niistä oli keltainen maximekko. Olin nimittäin viimeksi koneessa sanonut, että inhoan keltaista väriä vaikka tiedän sen minulle sopivan. Lisäksi maximekot ovat myös olleet aika nou nou...mutta niin vain kävi, että kotiutin Kuala Lumpurista keltaisen kaunokaisen jota käytin reissun ajan aivan innoisaan. Niin paljon hurahdin myös keltaiseen, että ostin myös samantyylisen mekon myös lyhyempänä versiona Phuketista.
Paikanpäällä kulutettujen varvassandaalien lisäksi kenkäfriikki osti vain yhdet kengät -voitteko uskoa?! Mutta aasialaisten kenkämaku ei oikein kohdannut omani kanssa...ja yleensäottaen myös oma 37 koon jalkani oli liian iso..se jos mikä tuntui hassulta.


Tottakai Suomeen tuli tuotua myös huiveja ja koruja..kovin pinkkejä kaikki taas :DPinkki linja jatkui myös Kuala Lumpurista ostetulla laukulla sekä siihen sopivalla lompakolla.

Ja sitten se pakollinen feikki

Lisäksi teetätin pari juttua räätälillä mutta siitä sitten myöhemmin lisää..

Ei kommentteja: