keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Löytyi!

Viimeiset puoli vuotta on olohuoneen vanha tv-taso harmittanut. Tumma ja nykyiseen tyyliini sopimaton Ikean Markör taso sai lähtötuomion jo kauan ennen muuttoa. Tasolle olikin uusi omistaja tiedossa joka käänsi kelkkansa juuri ennen muuttoa. Ei auttanut kun raahta vanhan taso uudelle asunnolle. Ja sinnehän se sitten jäi -tietäähän tuon. Kun kerran tv-taso oli olemassa ei uuden ostolla ollut kiirettä. Ja ehkä hyvä niin sillä sopivaa ei ole tullut vastaan. Ulkonäöelle kun on ollut tietyt kriteerit ja lisäksi tason tulee olla juuri tietyn levyinenja korkuinen -kiitos hieman haastavan olohuoneemme. Mutta nyt viimein sopiva taso löytyi! Jej! Kuukauden sisään kotiin pitäisi ilmestyä Hobbyhallilta tämä valkoinen taso:


2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Olen itse haikaillut saman sarjan lipaston perään :) Tykkäsin tuotteen kuvauksesta, että puu on kulunutta ja löytyy mm. madon reikää ja muita kulumia :)

Anttis kirjoitti...

Noora: Lipasto näytti myös hyvältä. Meiltä muuten löytyy yksi pöytä joka on tehty tuollaisesta kuluneesta (tai kulutetusta..) puusta -tykkään kyllä.