keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

H&M paketti
Aloitetaanpa tämä postausurakka tämänpäiväisestä H&M paketista. Pakettihan sitten saapui tottakai maanantaina kun olimme jo kaukana susirajasta ja valmiina lähdössä kentälle. Onneksi muistin alunperin väärin ja pakettia säilytettiin kaksi viikkoa. 

Paketista kuoritui siis kahdet housut, paita, kahdet kengät sekä kasa rannekoruja:

Nuo olivat muuten tosi kivoja mutta takana näkyvät pinkit aika isoja -miltei tipahtavat kädestä. Saa nähdä menevätkö palautukseen.

Paita oli ihan mukava peruspaita. Ehdottomasti tuolla hinnalla (2,90) pidän!

Suorat housut ovat vaatekaapin peruskamaa josta on aina pula. Varsinkin kun syksyllä aloitan työt on siistimpää vaatetta löydyttävä päälle.

Nämä valkoiset housut vielä mietityttävät. Tuollainen leveä malli on minulle aika uusi ja kuten kuvasta näkyy lyhentämistäkin näissä olisi -sitä kun on tällainen persjalka :D

Nämä kengät näyttivät meidän koneellamme valkoisilta mutta olivatkin harmaat! Noh..kivat ne ovat silti joten en valita. Kenkien sovitus lentokoneessa ja sen jälkeen autossa istumisen jälkeen ei muuten ole kovinkaan mieltä ylentävää..järkyttävä turvotus!

Nämä olivat mitä pitikin -rakkaus! 

Sellaista sieltä sitten kuoritui. Hieman mietin noita valkoisia housuja ja rennerenkaita mutta luultavammin siinä käy niin, että pidän kaikki :)

5 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

ihanat nuo mustat kengät ja valkoiset housutkin. mä ainakin pitäisin :P

Anttis kirjoitti...

Jutta: Itseasiassa kuva hämää..ne ovat turkoosit! :) Taidan minä ne pitää..lyhennän lahkeet ja kaveriksi korkeat korot.

Jutta kirjoitti...

no huh!

Forêt noire kirjoitti...

Nuo isot pinkit rannnerenkaat ovat upeat. Minulla noiden kanssa päinvastainen ongelma, ranteeni ovat kapeat, mutta käsi niin leveä, ettei moni kaupan muovirinkula mahdu. Jostakin syystä 70- ja 80-luvun vanhat rannerenkaat menevät, mutta nämä uudet esim. Hennes ja By Malene Birger, ei toivoakaan.

Anttis kirjoitti...

Forêt noire: Eli ongelmansa molemmilla :) Eniten tykkään joustavista rannerenkaista juuri tuon kokoongelman takia.