perjantai 26. kesäkuuta 2009

Hellettä ja vaatekaapin tyhjennystä

Ah mitkä ilmat! Sääli vain oli eilen käyttää osa päivästä kirjastossa istumiseen. Loppupäivästä kuitenkin siirsin työmaani puistoon. Loistava ratkaisu sinänsä, että tulee tehtyä töitä ja minulla on kokoajan jotain tekemistä. Minä en nimittäin todellaakaan ole mikään auringossa löhöilijä! Inhoan paikallaan oloa ja tylsistyn heti. Tänään ajattelin toteuttaa saman kuvion.

Kun kuumuus alkoi käydä sietämättömäksi ja nahkan palaminen alkoi pelottamaan liikaa suuntasin kotiin. Vuorossa oli vaatekaapin läpikäyntiä. Muutossa nakkelin osan vaatteista myytävät laatikkoon ja eilen kävin vielä kaappeja läpi ja laitoin tavarat myyntiin.

Tällä kertaa päädyin siihen ratkaisuun, että kaikki vaatteet myydään pakettina pois. Yksinkertaisinta itselleni. Paketti muuten löytyy täältä Kävin myös läpi korukokoelamaanikin ja laitoin sen järjestykseen (tästä tulossa postausta joku päivä). Vaikka kehittelin uusia säilytysratkaisuja on koruja silti ihan liikaa -harakka mikä harakka. Varmaan laitan joitan niistäkin huutonettiin joku päivä.

Nyt pakkaamaan työkampeet ja ulos nauttimaan helteestä!

Ei kommentteja: